Neler Yeni

Darling in the FranXX'in 2. Sezonu Çıkabilir mi?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
(ANİME) Çok ihtimal vermiyorum ama bence 002 ve Hiko ölmeseydi tamamen mutlu son yapsalardı çizgi film gibi başka bir ırkla savaş içeren bir sezon çıkabilirdi. Kesin çıkardı diyebiliriz fakat bu herifler sanırım umursamamış 3 yıl boyunca twitter'dan kesit paylaşmışlarlar sadece. Yine de bir ihtimal diyorum çıkar mı? Tecrübeli bir animeciden bu lafı duymak isterim. Rica etsem sen de bakar mısın @DerratiX ?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mangası bitti. Hatta anime finali beğenilmediği için manga finali değiştirildi. Gelmesinin imkanı olmadığını düşünüyorum.
Manga sonunu internetten okuyabilirsin istersen. Anime de manga da aceleye getirilmiş.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mangası bitti. Hatta anime finali beğenilmediği için manga finali değiştirildi. Gelmesinin imkanı olmadığını düşünüyorum.
Yazık ettiler. Hem vs sevenleri, hem romantizim, hem fantastik, hem de ecchi sevenlerin hepsini bir arada toplayabilen bir animeydi bence. Sadece bir finalden dolayı yazık ettiler. Yazık. Çok yazık yazmışım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Gelsede pek umrumda olan bir anime değil, sevmiyorum. Ama geleceğini düşünmüyorum.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Gelsede pek umrumda olan bir anime değil, sevmiyorum. Ama geleceğini düşünmüyorum.
Artık yapacak bir şey kalmadı. 3 yıldır başlamak istediğim Atttack of Titan'a başlıcam.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
(ANİME) Çok ihtimal vermiyorum ama bence 002 ve Hiko ölmeseydi tamamen mutlu son yapsalardı çizgi film gibi başka bir ırkla savaş içeren bir sezon çıkabilirdi. Kesin çıkardı diyebiliriz fakat bu herifler sanırım umursamamış 3 yıl boyunca twitter'dan kesit paylaşmışlarlar sadece. Yine de bir ihtimal diyorum çıkar mı? Tecrübeli bir animeciden bu lafı duymak isterim. Rica etsem sen de bakar mısın @DerratiX ?
Gelmez büyük ihtimal bana göre çok güzel animeydi sonu kötüydü yapacak bir şey yok,instagramdaki editleri güzel onlarla idare ediyoruz.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Artık yapacak bir şey kalmadı. 3 yıldır başlamak istediğim Atttack of Titan'a başlıcam.
Hayatım boyunca hiç izlemeyeceğim animelerden o.

Eğer anime başlayacaksan Classroom of the elite'ı öneririm şuanda. 2. sezonu yeni çıktı.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular