lanet olsun adamım filmin anlamı kalmadı yalnız ama animenin konusunu özetleyeyim bizim birtane lisemiz var o lisede herkes birbirini öldürerek hayatta kalıyor mesela biri birbirini öldürdüğünde dedektiflik başlıyor ve toplantı salonuna herkes toplanıyor ve gizemi çözmeye çalışıyor bunun eğlenci tarafı ise sende onlarla birlikte o gizemi çözmeye çalışman birde bu okulun müdürü çift suratlı oyuncak ayı monakumamız var o ayıya karşı gelende o ayının elinde ölüyor animenin biraz karanlık teması var korkuya ve gizeme dayalı bir anime 12 bölümden oluşuyor zaten izleyince kavrarsın ha bu arada katil bulunduğu zaman idama çarptırılıyorokudum :/
çok hoşuma gitti izleyeceğim.lanet olsun adamım filmin anlamı kalmadı yalnız ama animenin konusunu özetleyeyim bizim birtane lisemiz var o lisede herkes birbirini öldürerek hayatta kalıyor mesela biri birbirini öldürdüğünde dedektiflik başlıyor ve toplantı salonuna herkes toplanıyor ve gizemi çözmeye çalışıyor bunun eğlenci tarafı ise sende onlarla birlikte o gizemi çözmeye çalışman birde bu okulun müdürü çift suratlı oyuncak ayı monakumamız var o ayıya karşı gelende o ayının elinde ölüyor animenin biraz karanlık teması var korkuya ve gizeme dayalı bir anime 12 bölümden oluşuyor zaten izleyince kavrarsın ha bu arada katil bulunduğu zaman idama çarptırılıyor
evet tsubasa bakugan onlarda animeAnime hiç izlemedim ama çocukken izledğimi beybilede sayılıyorsa tek onu izledim.
mokyo ghoulPeki benim pp hangi anime?
O zaman izledim.evet tsubasa bakugan onlarda anime
mokyomokyo ghoul
harbi (!)Hentai anime tavsiyesi niye yok (!)
üzümü ye bağını sormaHentai anime tavsiyesi niye yok (!)
Reis.Sabahleyin seni kızartıp yağ sürüp peynir yumurta pattis koyup yedim
Senin aileni yediysem helal et
ben salça sürüp bunlardan 2 tanesini yiyordum sen nediyorsun
beni yersen ölersin.