TahaCel
80+ Gold
Dahası
+18 anime yok mu ?
DXD High School bakabilirsin.+18 anime yok mu ?
Hocam konuyu ilk çıktığında okurken görmemişim ovayı ben siz bu konuyu açmadan önce izlemiştim animeyi şuan doğru düzgün hatırlamıyorum bile ve ova sı çoktan çıkmış ve bitmiş şimdi en baştan zevkle izleyeceğim saolun.Az önce sınavlarıma çalışırken bir mail geldi. MyAnimeList yazdığını gördüm. İyi, izlediğim bir animenin yeni sezonu geliyordur deyip geçecektim ki açıklamada Tonikaku Kawaii 2nd Season yazdığını gördüm. İzlediğim ilk "Sadece Romantizm" içeren animeydi. Ağustosta çıkan OVA'sını izlemeye kıyamamıştım, bitirince büyük bir boşluğa düşmüştüm. Bu mükemmel bir haber oldu. Artık günlerini sayacağım bir animem daha var (umarım 2022 sonu olmaz )
Alıntıyı görüntüle
Konuyu görmen çok iyi olmuş o zaman. Kolay gelsin, iyi duygulanmalar dilerim. Ben de yakında bir rewatch yaparım.Hocam konuyu ilk çıktığında okurken görmemişim ovayı ben siz bu konuyu açmadan önce izlemiştim animeyi şuan doğru düzgün hatırlamıyorum bile ve ova sı çoktan çıkmış ve bitmiş şimdi en baştan zevkle izleyeceğim saolun.
Hocam artık yeni anime incelemesi yapın aylardır hasret kaldım bekliyorum incelemelerinizi.Az önce sınavlarıma çalışırken bir mail geldi. MyAnimeList yazdığını gördüm. İyi, izlediğim bir animenin yeni sezonu geliyordur deyip geçecektim ki açıklamada Tonikaku Kawaii 2nd Season yazdığını gördüm. İzlediğim ilk "Sadece Romantizm" içeren animeydi. Ağustosta çıkan OVA'sını izlemeye kıyamamıştım, bitirince büyük bir boşluğa düşmüştüm. Bu mükemmel bir haber oldu.
Kaguya-sama: Love is War'ın tarihinin onaylanması (2022 Nisan), üstüne bir de Tonikaku Kawaii 2. Sezonun onaylanması... Artık günlerini sayacağım bir animem daha var. (umarım 2022 sonu olmaz )
Tonikaku Kawaii 2nd Season
In the wake of their first home burning down, Nasa and Tsukasa Yuzaki are seeking temporary shelter at the Arisugawas' bathhouse. Though they have only been married for a short time, their relationship has only become sweeter by the day. Nasa is determined to spend as much time with his wife as...myanimelist.net
Alıntıyı görüntüle
Sınav haftasındayız malum. Ara tatilde The Quintessential Quintuplets (5-toubun no Hanayome) önerisi yapmayı düşünüyorum. Az kaldıHocam artık yeni anime incelemesi yapın aylardır hasret kaldım bekliyorum incelemelerinizi.
Bende öyle hocam molada yazıyorum ztn yoksa biyoloji çalışıyordum malum bu sene 9. sınıfım lgs bitti çok şükür birde hocam siz beni tanıdınız da ben bir ara sizinle konuştum diye hatırlıyorum ama hangi konuda falan veya ne konuştuk hatırlayamadımSınav haftasındayız malum. Ara tatilde The Quintessential Quintuplets (5-toubun no Hanayome) önerisi yapmayı düşünüyorum. Az kaldı