Arkadaşlar Merhaba;
Bugün sizlerle kahverengi renkte Darmoshark M3 incelemesi yapacağım.
Bu konularda amatörüm bundan dolayı çok iyi bir inceleme olmazsa kusura bakmayın şimdiden.
Mouseyi 2. el olarak param güvendeyle aldım 820+82TL Param güvende payıyla 902TL'ye denk geldi.
Öncelikle kutu içeriğiyle başlayalım;
Sade ve şık bir kutu içeriği mevcut.
Kutu içerisinden çıkan yedek skatezler göze çarpıyor.
Grip Tape Çıkmaması biraz üzdü ama bu fiyattaki bir mouse için şaşırmamak lazım.
Kutu içeriğinde 9/10 Verilir.
3395 Sensor Kailh GM 8.0 Switchlerle donatılan M3'ün 58 Gramlık hafifliğide oldukça tatminkar.
Skatezleri oldukça güzeldi ve uzun bir süre değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Yanda iki adet tuş bulunmakta.Superlight şeklinde.
Sarj kablosu paracord kablo şeklinde olmasıda güzel.
Mouse Karşılaştırması;
GPX ve GPW ile kıyasladığımızda GPX 63 Gram GPW 80 Gram M3 ise 58 Gram ağırlıklara sahip.
GPX ve GPW mouselerde Hero sensör varken M3'de 3395 var. Yani sensör olarak bir tık daha iyi M3.
Ekstra olarak GPX ve GPW'de Omron 20M gibi bir switch var çift tıklama sorunu var kronik. M3'de GM8.0 var.
Skatez olarak Logitech'in stok skatezleri çok kötü olduğu için M3'ün skatezleri daha iyi geldi.
Fiyat olarak Superlight 2800-3000 Bandında. GPW 2-2.5 Bandında. M3 ise 1200TL.
M3 Vs Katana Superlight
Katanada 3370 Sensör varken M3'de 3395 sensör var.
Sensör olarak M3 Daha iyi.
Katana 1850TL iken M3 1200TL.
Son olarak benim görüşüm;
Kesinlikle alınması gereken bir mouse bence.
Renk olarak 3 renk seçeneği var siyah beyaz ve kahverengi.
Beyaz veya Kahverengi almanızı öneririm.
Bir sonraki incelemede görüşmek üzere..
Bugün sizlerle kahverengi renkte Darmoshark M3 incelemesi yapacağım.
Bu konularda amatörüm bundan dolayı çok iyi bir inceleme olmazsa kusura bakmayın şimdiden.
Mouseyi 2. el olarak param güvendeyle aldım 820+82TL Param güvende payıyla 902TL'ye denk geldi.
Öncelikle kutu içeriğiyle başlayalım;
Sade ve şık bir kutu içeriği mevcut.
Kutu içerisinden çıkan yedek skatezler göze çarpıyor.
Grip Tape Çıkmaması biraz üzdü ama bu fiyattaki bir mouse için şaşırmamak lazım.
Kutu içeriğinde 9/10 Verilir.
3395 Sensor Kailh GM 8.0 Switchlerle donatılan M3'ün 58 Gramlık hafifliğide oldukça tatminkar.
Skatezleri oldukça güzeldi ve uzun bir süre değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Yanda iki adet tuş bulunmakta.Superlight şeklinde.
Sarj kablosu paracord kablo şeklinde olmasıda güzel.
Mouse Karşılaştırması;
GPX ve GPW ile kıyasladığımızda GPX 63 Gram GPW 80 Gram M3 ise 58 Gram ağırlıklara sahip.
GPX ve GPW mouselerde Hero sensör varken M3'de 3395 var. Yani sensör olarak bir tık daha iyi M3.
Ekstra olarak GPX ve GPW'de Omron 20M gibi bir switch var çift tıklama sorunu var kronik. M3'de GM8.0 var.
Skatez olarak Logitech'in stok skatezleri çok kötü olduğu için M3'ün skatezleri daha iyi geldi.
Fiyat olarak Superlight 2800-3000 Bandında. GPW 2-2.5 Bandında. M3 ise 1200TL.
M3 Vs Katana Superlight
Katanada 3370 Sensör varken M3'de 3395 sensör var.
Sensör olarak M3 Daha iyi.
Katana 1850TL iken M3 1200TL.
Son olarak benim görüşüm;
Kesinlikle alınması gereken bir mouse bence.
Renk olarak 3 renk seçeneği var siyah beyaz ve kahverengi.
Beyaz veya Kahverengi almanızı öneririm.
Bir sonraki incelemede görüşmek üzere..