Darmoshark n3'ü aktif kullanan biri yazılım konusunda bilgi verebilir mi ? 2.4 bağlantı sırasında bu farenin yazılımını kullanabiliyor musunuz? Macro bölümü uzaktan baglatidayken çalışıyor mu ?
Sorun şu ki fare güzel olmasinin yanı sıra araştırmama göre driveri sorun yaratiyormuş. Kablosuz bağlantıda görmeme çalışmama gibi fonksiyonları var. Bunları cozebilmisler mi devam ediyor mu , aktif kullanan biri gelse yazsa süper olacak ama bekliyorum bende
Sorun şu ki fare güzel olmasinin yanı sıra araştırmama göre driveri sorun yaratiyormuş. Kablosuz bağlantıda görmeme çalışmama gibi fonksiyonları var. Bunları cozebilmisler mi devam ediyor mu , aktif kullanan biri gelse yazsa süper olacak ama bekliyorum bende
Beyler ben m3 modelini kullanıyorum oldukça iyi memnunum driveri stabil ve basit bu çok iyi bir şey bu fiyatlara daha iyisi gerçekten yok logitech g 305'i satıp m3'e geçtim mouse o kadar hafif ki elimde hissetmiyorum nerdeyse kopma vs yok kasa uzaksa belki yapabilirim onun içinde uzatma kablosu var o şekil çözebilirsiniz