Neler Yeni

Darmoshark n3 kullanan var mı ?

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Darmoshark n3'ü aktif kullanan biri yazılım konusunda bilgi verebilir mi ? 2.4 bağlantı sırasında bu farenin yazılımını kullanabiliyor musunuz? Macro bölümü uzaktan baglatidayken çalışıyor mu ?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,006
İsim
kilan embappe
  • Hahaha
Reaksiyonlar: LEFT

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lan konunun ismini okuduğumda cevap olarak ilk aklıma bu cümle geldi ısaohfıophahsıopfaıophfsıophfspohf
Aradığım cevap sadece kullanması değil ama neyse.

maniapk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Can Açıkgöz
Valla takipdeyim bende alsam mı diyorum

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla takipdeyim bende alsam mı diyorum
Sorun şu ki fare güzel olmasinin yanı sıra araştırmama göre driveri sorun yaratiyormuş. Kablosuz bağlantıda görmeme çalışmama gibi fonksiyonları var. Bunları cozebilmisler mi devam ediyor mu , aktif kullanan biri gelse yazsa süper olacak ama bekliyorum bende 😀

Son düzenleme:

maniapk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Can Açıkgöz
Sorun şu ki fare güzel olmasinin yanı sıra araştırmama göre driveri sorun yaratiyormuş. Kablosuz bağlantıda görmeme çalışmama gibi fonksiyonları var. Bunları cozebilmisler mi devam ediyor mu , aktif kullanan biri gelse yazsa süper olacak ama bekliyorum bende 😀
Ben aldım ya denicem

Bayramdurmus

80+ Bronze
Beyler ben m3 modelini kullanıyorum oldukça iyi memnunum driveri stabil ve basit bu çok iyi bir şey bu fiyatlara daha iyisi gerçekten yok logitech g 305'i satıp m3'e geçtim mouse o kadar hafif ki elimde hissetmiyorum nerdeyse kopma vs yok kasa uzaksa belki yapabilirim onun içinde uzatma kablosu var o şekil çözebilirsiniz

Top Bottom