Darmoshark n3 kullanan var mı ?

JrBronz3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
Darmoshark n3'ü aktif kullanan biri yazılım konusunda bilgi verebilir mi ? 2.4 bağlantı sırasında bu farenin yazılımını kullanabiliyor musunuz? Macro bölümü uzaktan baglatidayken çalışıyor mu ?

Lan konunun ismini okuduğumda cevap olarak ilk aklıma bu cümle geldi ısaohfıophahsıopfaıophfsıophfspohf
Aradığım cevap sadece kullanması değil ama neyse.

Valla takipdeyim bende alsam mı diyorum
Sorun şu ki fare güzel olmasinin yanı sıra araştırmama göre driveri sorun yaratiyormuş. Kablosuz bağlantıda görmeme çalışmama gibi fonksiyonları var. Bunları cozebilmisler mi devam ediyor mu , aktif kullanan biri gelse yazsa süper olacak ama bekliyorum bende 😀

Son düzenleme:
Sorun şu ki fare güzel olmasinin yanı sıra araştırmama göre driveri sorun yaratiyormuş. Kablosuz bağlantıda görmeme çalışmama gibi fonksiyonları var. Bunları cozebilmisler mi devam ediyor mu , aktif kullanan biri gelse yazsa süper olacak ama bekliyorum bende 😀
Ben aldım ya denicem

Beyler ben m3 modelini kullanıyorum oldukça iyi memnunum driveri stabil ve basit bu çok iyi bir şey bu fiyatlara daha iyisi gerçekten yok logitech g 305'i satıp m3'e geçtim mouse o kadar hafif ki elimde hissetmiyorum nerdeyse kopma vs yok kasa uzaksa belki yapabilirim onun içinde uzatma kablosu var o şekil çözebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,739
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri