Neler Yeni

Yardım Darmoshark Top75 vs Razer bwv3

Void0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
Bütçe
3500
Merhaba klavyem birkaç gündür sıkıntılı bir şekilde çalışıyor değiştireceğim. Bende klavye bakmaya başladım birkaç klavye arasında kaldım. Darmoshark'ın top 75 klavyesi ve Razer'ın blacwidow V3 TKL'si. Hangisini almalıyım veya bunların bir benzeri var mıdır? Önerilerinize açığım. Bütçem 3500 TL'ye kadar.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
burak

Gurkanpiro

80+ Platinum
bu manyetik eger ses ve yazım hıssayatı ıstıyorsa mekanıklere yonelmeli

Void0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam normal switchlerle farkı nedir manyetiklerin ve siz bu klavyeyi mi kullanıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hasan Akçay
V3 tkl var çok sesli kafa yoruyor bir süreden sonra bu fiyat bandında manyetik switch veya sessiz mekaniklere yönelebilirsiniz akko klavye indirimleri vardı stoklar bitmediyse oradan alabilirsiniz

Void0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
V3 tkl var çok sesli kafa yoruyor bir süreden sonra bu fiyat bandında manyetik switch veya sessiz mekaniklere yönelebilirsiniz akko klavye indirimleri vardı stoklar bitmediyse oradan alabilirsiniz
nerde vardı indirimler acaba wraithte mi başka yerde mi?

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
burak
Hocam normal switchlerle farkı nedir manyetiklerin ve siz bu klavyeyi mi kullanıyorsunuz?
benim halihazırda 3 tane mekanik klavyem var şu an alacak olsam bunu alırdım çünkü alabileceğin en ucuz manyetik switch klavye bu şu an. mekanikle arasındaki farklar ise daha hızlı tepki süresi olması ve bunda var mı bilmiyorum ama basma şiddetine göre tuşları özelleştirebilmen. mekanik istersen aynı klavyenin manyetik olmayan modeli vvar 1699tlye ya da başka da öneririm istersen

Void0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
benim halihazırda 3 tane mekanik klavyem var şu an alacak olsam bunu alırdım çünkü alabileceğin en ucuz manyetik switch klavye bu şu an. mekanikle arasındaki farklar ise daha hızlı tepki süresi olması ve bunda var mı bilmiyorum ama basma şiddetine göre tuşları özelleştirebilmen. mekanik istersen aynı klavyenin manyetik olmayan modeli vvar 1699tlye ya da başka da öneririm istersen
birkaç seçenek daha önerseniz güzel olur biliyorsanız.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
burak
birkaç seçenek daha önerseniz güzel olur biliyorsanız.

Burfan bütçenize ve ihtiyacınıza göre bakabilirsiniz ayrıca sarı siteden aula f75 bakabilirsiniz ve diğer söylediğim dareu ek75 pro bakabilirsiniz

Void0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf

Burfan bütçenize ve ihtiyacınıza göre bakabilirsiniz ayrıca sarı siteden aula f75 bakabilirsiniz ve diğer söylediğim dareu ek75 pro bakabilirsiniz

DAREU EK75 Pro ile sizin attığınız arasında kaldım hangisini önerirsiniz.​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,359
Üyeler
165,173
Son üye
palareis00
Top Bottom