Ya neyini soruyorsun o zaman. FPOMQWJKIFPĞISDOJMĞFODISPFDSHeee tm simdi anladim insallah ihtiyaci olana cikar ben almicam
aminAllah rızası için beni ve seni görür rabbimin izniyle alabiliriz
Bekirle aynı istiyoruz bende istiyom@Abdullah Hacıgül Abi şu kodu ver lütfen @bekiir ' e forumda rahatlasın o da rahatlasın.
Alıntıyı görüntüle
Kodları "Cuma" günü Abdullah Hacıgül Donanım Arşivi Forum'da özelden yazıp sistemi kampanyalı almak istediğini belirtenlere İsim Soyisime tanımlanmış bir kod verecek (başkalarına kod satilamasin diye isim soyisime tanımlanacak) Yazmış adam. Özelden yazılacak konu açılıp kodları alan alsın yapılmayacak.Özelden değil dostum burada konu açılacak altında kodlar işte Geforce Now da olduğu gibi.
Simdi anladimYa neyini soruyorsun o zaman. FPOMQWJKIFPĞISDOJMĞFODISPFDS
perşembe gecesine kadar yokum rahat olunBekirle aynı istiyoruz bende istiyom![]()
Özelden yazıp almak istediğini belirtenlere demiş.Nasıl belirteceğiz onu çözemedim çünkü kodlar kişiye özel olacak.Özelden değil dostum burada konu açılacak altında kodlar işte Geforce Now da olduğu gibi.
Alamazsam kafayı yerimperşembe gecesine kadar yokum rahat olun
Yok yav özelden yazıla mesaja cevap olarak kod atılacakÖzelden değil dostum burada konu açılacak altında kodlar işte Geforce Now da olduğu gibi.