Hocam korsan oyun fln da hiç kullanmam steamde 100 den fazla oyunum var gamepass de alayım dedim baktım ucuz forza 5 de almnıştım zamanında hala çalışıyor hesapÇalıntı hesap olabilir, bence öyle yerlerden alma
Hocam avukatın bunu gçrmesine sevindim dava edilirmiyim ?Öncelikle bir avukat olarak şunu söylemek istiyorum;
Dava yenilmez, yemek değildir.
Orası ayrı, o sitelerden alışveriş yapma bence. Bu forumda senin dediğin sitelerden oyun alan yüzlerce kişi var , yanlış. Adamlar gözgöre göre çalıntı hesap satıyorlar. Sadece offline dır , hesap bilgisi yok, hiçbir şey değiştirilemez vs vs diyorlar... Bunları o yüzden diyorlarHocam korsan oyun fln da hiç kullanmam steamde 100 den fazla oyunum var gamepass de alayım dedim baktım ucuz forza 5 de almnıştım zamanında hala çalışıyor hesap
forza 5 premium edition 50tl ye aldım
Forza 4 premiumuda 150tl ye steamden çıkar çıkmaz almıştım.
Evet de bu xbox her turlu online fln diye aldım. dahada almam zaten.Orası ayrı, o sitelerden alışveriş yapma bence. Bu forumda senin dediğin sitelerden oyun alan yüzlerce kişi var , yanlış. Adamlar gözgöre göre çalıntı hesap satıyorlar. Sadece offline dır , hesap bilgisi yok, hiçbir şey değiştirilemez vs vs diyorlar... Bunları o yüzden diyorlar
kankam cüzi miktardan kastın nedir?Bir site var arkadaşlar isim vermeyeyim size çok cüzi paraya xbox gamepass verşyor(daha öncede çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım).Daha sonra hesabı beraber oynayalım oyunları diye 2 arkadaşa da verdim hesabı sorunsuz kullandık şimdi oyunu açamadık ve hesaplara bakınca hesapta isim "DEĞİŞTİRME LA" yazıyor bize yapılan bi atıf değil sanırım çünki hesapta herhangi birşeyi ellemedik yetkimizde yok zaten.Çık gir yaptık hesap adı "MAHKEME KAĞIDI GERİNCE GÜRÜRSÜN" oldu.Bize yapılan bi atıf değil sanırım.Sanırım biri hesap ayarlarıyla oynadı falan o yüzden yazmıştır.Ama atıfın bana yapıldığını varsayarsak dava yermiyim ?
Cidden 2 aylık gamepass nette zaten 8 liraya satılıyorkankam cüzi miktardan kastın nedir?
Sınırsızı 23tl yalan değil bu arada çok alışveriş yaptuım cidden veriyorlarkankam cüzi miktardan kastın nedir?
Bir şey olmaz.Bir site var arkadaşlar isim vermeyeyim size çok cüzi paraya xbox gamepass verşyor(daha öncede çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım).Daha sonra hesabı beraber oynayalım oyunları diye 2 arkadaşa da verdim hesabı sorunsuz kullandık şimdi oyunu açamadık ve hesaplara bakınca hesapta isim "DEĞİŞTİRME LA" yazıyor bize yapılan bi atıf değil sanırım çünki hesapta herhangi birşeyi ellemedik yetkimizde yok zaten.Çık gir yaptık hesap adı "MAHKEME KAĞIDI GERİNCE GÜRÜRSÜN" oldu.Bize yapılan bi atıf değil sanırım.Sanırım biri hesap ayarlarıyla oynadı falan o yüzden yazmıştır.Ama atıfın bana yapıldığını varsayarsak dava yermiyim ?