Neler Yeni

Davayı kazandım b450m dragon anakart

ugurthrqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Uğur Tahiroğlu
arkadaşlar bildiğiniz gibi anakartım arızalandı garantiye gönderdiğimde üstünde seri numarası olmadığı için garanti dışı kaldıklarını söylediler yılmadım cabaladım ve bugün gelene telefonla anakartı bize yollayın tamir edelim davayı kazandınız denildi arkdaşlara tavsiyem artık bu işlerde yılmayalım sonuna kadar mücadele edelim :D :D :D

Ekler

• resim_2023-07-04_101417647.png
    resim_2023-07-04_101417647.png
    95.7 KB · Hit: 101

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Oooo hadi gözünüz aydın hocam. Keşke direkt yenisini verselermiş umarım adam akıllı tamir ederler

arkadaşlar bildiğiniz gibi anakartım arızalandı garantiye gönderdiğimde üstünde seri numarası olmadığı için garanti dışı kaldıklarını söylediler yılmadım cabaladım ve bugün gelene telefonla anakartı bize yollayın tamir edelim davayı kazandınız denildi arkdaşlara tavsiyem artık bu işlerde yılmayalım sonuna kadar mücadele edelim :D :D :D
Gözün aydın hocam

ugurthrqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Uğur Tahiroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Gözün aydın. Hayırlı olsun.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasılsa uğraşmazlar diye böyle yapıyorlar zaten.

İncehesap'ın teknik servisi benim buraya 15-20 dk oxsid bilişim diye geçiyor kendim bizzat kulaklık götürdüm ilk başta tamir ettiler sözde fakat hala devam ediyordu sorun sonra biraz hır çıkardım dalgamı geçiyorsunuz vs diye oradan yetkili sanırım bir bayan durum nedir anlatır mısın vs anlattım sonra sıfır kulaklık ile değişim yaptım :) biraz sıkıntılı servisleri ama bizzat orda olduğum için halletim sorunu

Senin anakart bu servise gidicek bilgin olsun inşallah sorun çıkarmazlar

ugurthrqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Uğur Tahiroğlu
İncehesap'ın teknik servisi benim buraya 15-20 dk oxsid bilişim diye geçiyor kendim bizzat kulaklık götürdüm ilk başta tamir ettiler sözde fakat hala devam ediyordu sorun sonra biraz hır çıkardım dalgamı geçiyorsunuz vs diye oradan yetkili sanırım bir bayan durum nedir anlatır mısın vs anlattım sonra sıfır kulaklık ile değişim yaptım :) biraz sıkıntılı servisleri ama bizzat orda olduğum için halletim sorunu

Senin anakart bu servise gidicek bilgin olsun inşallah sorun çıkarmazlar
hacı zaten okside ait birşeyle uğraşmak istemıyorum artık ama bunu kesin yaptırıcam hukuki süreçte kesinleştii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom