Neler Yeni

Dayanamayıp Rampage Mithril Pro Aldım :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Brom o membrane bunda blue switchler var ama altındaki switch anahtarları metal değil tam mekaniklerdeki metal tek farkı bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis valla ayıptır söylemesi dün halam verdi çaktırma :D :LOL:
Dostum bendekide mekanik beyaz swichler var çok sessiz

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Teşekkürler hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben membran sanıyodum aynen öyle bir şey var :D
Seninkide öyle büyük ihtimal ben söktüm baktım bir küçük anakart var bir rgb tabanı var bir slikon takaba var bide en altta çelik bir takaba var kırılmasın bükülmesin diye

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Seninkide öyle büyük ihtimal ben söktüm baktım bir küçük anakart var bir RGB tabanı var bir slikon takaba var bide en altta çelik bir takaba var kırılmasın bükülmesin diye
Bakalım hocam 1 hafta kullanıp deneyimlerimi paylaşacağım fiyatına göre nasılmış bakalım, gerçekten blue switch ama sesi nasıl bakalm.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Gerçek mekanik hisli, mekaniklerden tek farkı alttaki switchler blue switch fakat onun altındaki yer metal yerine membrane gibi bir şey tam anlatamadım da olsun :D yani blue switch fakat switchlerin altındaki şey gerçek mekanik klavyelerden farklı.
Bu arada onlara mekanik hisli diyorlar ve ben bilemiyorum. Ben razer cynosa almıştım ve o da membrane kullanıyor ve farklı mı seninkinden bilmiyorum ama çok uyuz oldum. Aldığım ilk 1 yıl iyi gitti ama laptopu satınca eski macte oynamaya başladım ve onun klavyesi kötü sayılsa bile 1-2 ay sonra klavyemi kullanamaz oldum. O basmak için uygulanan kuvvet ve yükseklik çok geliyor artık. Ama hayırlı olsun birkaç ay mekanik klavye kullanmadığın sürece sorun yaşamazsın bence 🤣

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bu arada onlara mekanik hisli diyorlar ve ben bilemiyorum. Ben razer cynosa almıştım ve o da membrane kullanıyor ve farklı mı seninkinden bilmiyorum ama çok uyuz oldum. Aldığım ilk 1 yıl iyi gitti ama laptopu satınca eski macte oynamaya başladım ve onun klavyesi kötü sayılsa bile 1-2 ay sonra klavyemi kullanamaz oldum. O basmak için uygulanan kuvvet ve yükseklik çok geliyor artık. Ama hayırlı olsun birkaç ay mekanik klavye kullanmadığın sürece sorun yaşamazsın bence 🤣
Bakalım hocam :D bu klavye membrane değil ama membrane larda hiçbir switch ve anahtar yok direk boş orası bu yüzden basımları sert. Bu klavyede anahtarlar var ve üstlerinde blue switch var fakat tam mekanik değil yarı mekanik çünkü tam mekaniklerde anahtarlar metal bunda farklı bir yapı bu yüzden yarı mekanik diye geçiyor.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
Bakalım hocam :D bu klavye membrane değil ama membrane larda hiçbir switch ve anahtar yok direk boş orası bu yüzden basımları sert. Bu klavyede anahtarlar var ve üstlerinde blue switch var fakat tam mekanik değil yarı mekanik çünkü tam mekaniklerde anahtarlar metal bunda farklı bir yapı bu yüzden yarı mekanik diye geçiyor.
İlginçmiş. Eğer çok olumlu olursa incelemen şahsen benimkini satıp alabilirim belki :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İlginçmiş. Eğer çok olumlu olursa incelemen şahsen benimkini satıp alabilirim belki :)
Valla incelemelerini izledim ve yorumları okudum %90 memnun herkes memnun olmayanlarda ya kargodan yada tam mekanik diye alan kişiler :D

Top Bottom