Neler Yeni

Dayanışma

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Şöylede yapılabilir aslında ama bunun kontrolünü. Mehmet veya Abdullah yapabilirse mükemmel olur. Birini belirlemeye gerek kalmaz.

Örnek: Foruma açılan konular belli. Orada mesela DDR2 sistem kurmaya DDR3 sistem kurmaya veya elindeki eski parçaları yükseltmeye çalışanlar var. Hiç kimseye haber vermeden. Özel Mesaj veya Telefonla ile irtibata geçilir. Ne lazım ise parça ve komple PC neyse. Ona hediye olarak verilebilir.
Yeni hesap açam HD Graphics'le sistem toplamaya çalışam.

kelomerosan

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kerem Eldes
Fikir gerçekten çok güzel ama herkesin dediği gibi pratikte çok zor ama birinin aklına bir çözüm gelirse çok güzel olur :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
benim pc i7 3610qm 8gb ram hd7600m hd ekran kartım var iyi mi derseniz değil ama daha düşük sistemli arkadaşlar var şahsi olarak böyle bir etkinliğe katılmayı kendi açımdan mantıklı bulmuyorum

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Arkadaşlar öncelikle açtığım konuyu okumadan önce bu yazıyı okumanızı isterim kesinlik yazacaklarım beğeni alma veya herhangi şov amaçlı bir yazı değildir.Art niyetli yaklaşmayın lütfen. (beğenmenizide istemiyorum, düşünceleriniz önemli)

Arkadaşlar forumda maddi durumu iyi olan ve aylık 50-100 TL destek olabilecek bağış yapacak arkadaşların dikkatine yazıyorum. Kesinlikle öğrenci ve maddi durumu olmayan kardeşlerimizi arkadaşlarımızı konu dışında tutuyorum.

Forumda bilgi ve birikimimizi soru soran arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Bunun yanında yardımlaşma kültürümüzün artması için forumda maddi destek sağlayabilecek arkadaşlarla birlikte durumu olmayan kardeşlerimize yardımcı olmak için (bileşen-kulaklık-klavye-mouse-monitör vb) gibi her ay yaptığımız bağışlarla yöneticeler tarafından tespit edilen ve gizli tutulan bir kardeşiminizin eksiğini gidersek çok olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum.

Bu düşüncem yöneticeler tarafından kabul görülürse paylaşacakları banka hesaplarına şuan bağış yapmaya ilk adımı atmaya hazırım.
Fikir çok güzel ancak biri kendini süründürürse o para ihtiyacı olmayana gider bunu tespit etmek çok zor

106410

80+ Silver
Fikir güzel fakat bana göre eksik tarafları var. Ülkemizde şuanda teknoloji haricinde eğitimi için veya kişisel ihtiyaçları için bile paraya ihtiyacı olan çok insan var. Bana göre millete klavye mouse hediye etmek yerine, maddi durumu gerçekten kötü olan öğrencilere bu yardımı yapman daha doğru olur. Hem emin ol bu yaptığını biri unutsa bile öbürü unutmaz ve bu böyle devam eder ayrıca ülkeye de katkınız bulunmuş olur.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Fikir güzel fakat bana göre eksik tarafları var. Ülkemizde şuanda teknoloji haricinde eğitimi için veya kişisel ihtiyaçları için bile paraya ihtiyacı olan çok insan var. Bana göre millete klavye mouse hediye etmek yerine, maddi durumu gerçekten kötü olan öğrencilere bu yardımı yapman daha doğru olur. Hem emin ol bu yaptığını biri unutsa bile öbürü unutmaz ve bu böyle devam eder ayrıca ülkeye de katkınız bulunmuş olur.
Ailecek öğrencilere burs veriyoruz dostum forum teknolojik ve elektronik olduğu için bu alandada girişimde bulundum yazdıklarınada kesinlikle katılıyorum

106410

80+ Silver
Ailecek öğrencilere burs veriyoruz dostum forum teknolojik ve elektronik olduğu için bu alandada girişimde bulundum yazdıklarınada kesinlikle katılıyorum

Yaptığın işi takdir ediyorum dostum, umarım iyi niyetin suistimal edilmez ve ihtiyaç sahipleri alır yaptığın yardımları. (y)

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Hocam ilk siz başlarmısınız teşvik amaçlı :D
Ben hazırım yeterki iyi niyetli kardeşlerimize gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptığın işi takdir ediyorum dostum, umarım iyi niyetin suistimal edilmez ve ihtiyaç sahipleri alır yaptığın yardımları. (y)
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım yapmak isteyen kişi çevresinde görüp gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye yapabilir. Teknolojiye hiç sahip olamayanlar var. Bunun forumdan yapılması doğru olmaz. Doğru kişinin tespit edilmesi epey zor olur.
Peki doğru kişiyi tespit edicek adımlar atsak ve o altyapı oluştursak nasıl olur yasincim?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
5 Dk içinde Bilgisayarının fotoğrafını at derim :D
5Dk de çok rahat eski bir bilgisayar resmi bulabilir ayrıca yeni alacaklar bilgisayarı olmayanlar ne yapacak bu da olmadı.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Top Bottom