- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne? yanlış oldu odayının kızıyla mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
evli olduğum dayımın değil teyzemink ızıydıne? yanlış oldu o
ne? yanlış oldu odayının kızıyla mı
evli olduğum dayımın değil teyzemink ızıydıne? yanlış oldu o
Fırın sahibi babansa bence çok da sıkıntı değil sen de babana söylersinMerhaba adımdan da görüyosunuz frında çalışıyourm. Ancak bir sorun var ki beni uzuyor, dayımın kızı sürekli paramı istiyor benden. Dayımla aramız çok iyidir, bu yüzden samimiyiz onlarla. Forumları pek bilmiyorum ama umarım doğrudur yaptıklarım Fırından her çıktığımda dayımın kızı gelip paramı istiyor vermezsem beni dayıma söylüyor bu sorun artık canımı sıkıyor Ne yapalibrm ?
ya kardeşim 44 yaşında adamım nasıl söyelim eşek kadar oldumFırın sahibi babansa bence çok da sıkıntı değil sen de babana söylersin
34 yaşında dayım tır şöförü sahte para verirsem de harcayamaz daha sinirli gelriDüünlerdeki sahtd parlardan ver.
Dayının kızı kaç yaşında. Dayınşar ne iş yapıyorlar
Dayına söylesin ne olacak?Verme.Para senin paran.Merhaba adımdan da görüyosunuz frında çalışıyourm. Ancak bir sorun var ki beni uzuyor, dayımın kızı sürekli paramı istiyor benden. Dayımla aramız çok iyidir, bu yüzden samimiyiz onlarla. Forumları pek bilmiyorum ama umarım doğrudur yaptıklarım Fırından her çıktığımda dayımın kızı gelip paramı istiyor vermezsem beni dayıma söylüyor bu sorun artık canımı sıkıyor Ne yapalibrm ?
YA GELMİŞ ANNEME DİYOR Kİ BU ZENGİN DİYOR PARA YİYOR DİYOR KENDİSİ ALIYOR KARDEŞİMDayına söylesin ne olacak?Verme.Para senin paran.
Kendisi nasıl alıyor ya?Kaç yaşındasın sen?YA GELMİŞ ANNEME DİYOR Kİ BU ZENGİN DİYOR PARA YİYOR DİYOR KENDİSİ ALIYOR KARDEŞİM
AKİF KOMİK Mİ KARDEŞİM
Nr komiği kardşe çok komik eslında...YA GELMİŞ ANNEME DİYOR Kİ BU ZENGİN DİYOR PARA YİYOR DİYOR KENDİSİ ALIYOR KARDEŞİM
AKİF KOMİK Mİ KARDEŞİM
sen de yaşa bakalım gülecek misin zorla evlendim teyzemin kızıyla şimdi de bunlar üzüyor beni..Öleceğim şimdi gülmekten bu nasıl iş hahahahahahahahahaha
Hocam dayınızın kızı kaç yaşındaYA GELMİŞ ANNEME DİYOR Kİ BU ZENGİN DİYOR PARA YİYOR DİYOR KENDİSİ ALIYOR KARDEŞİM
AKİF KOMİK Mİ KARDEŞİM