Horizon benceBen hori alırdım days gone biraz ortalama altı bi oyun fazla overhyped olduğunu düşünüyorum
Days goneyi oynuyorum sırf bitirmek için sarmiyor sürekli benzer görevler.Epic indiriminden kuponla birlikte alacağım, ikisi arasında kaldım sizce hangisi?
Kimse beğenmemiş mi? O kimseler kimmiş?Kimse de beğenmemiş Days Gone'ı . Ben olsam Days Gone alırdım, atmosferi, ortamı falan çok hoşuma gidiyor. Horizon'ın da çok iyi oyun ama onun dünyasına bir türlü ısınamadım nedense. Genel olarak baktığında Horizon, hikaye bakımından daha güçlü duruyor ama kişinin kendi zevkleri giriyor sonra araya. O yüzden ben Days Gone tercih ederdim. Kendisi kötü bir oyun değil bence, ortalama bir oyun ama kesinlikle kötü denmez. Tabii gerisi sizin zevklerinize kalmış.
İlk yorum yazanlar beğenmemiş ya onun için dedim. Bence de çok güzel oyun Days Gone. Hikayesi güzel, grafikleri güzel, atmosferi güzel... Ortalama veya ortalamanın bir iki tık üstü denilebilir bence.Kimse beğenmemiş mi? O kimseler kimmiş?
Bence gayet de taş gibi bir oyun. PS özel oyunundan bahsediyoruz. Tabii Horizon Zero Dawn'ın da aşağı kalır bi' tarafı yok.
Ortalama mı? Kaç tane böyle taş gibi oyun çıkıyor?İlk yorum yazanlar beğenmemiş ya onun için dedim. Bence de çok güzel oyun Days Gone. Hikayesi güzel, grafikleri güzel, atmosferi güzel... Ortalama veya ortalamanın bir iki tık üstü denilebilir bence.
Ortalama, kötü demek olmuyor ki. Benim oyun derecelendirme sıralamama şöyle bir örnek vereyim o zaman:Ortalama mı? Kaç tane böyle taş gibi oyun çıkıyor?
Hori daha iyi ama parani ikisinden de daha iyi seylerle degerlendirebilirsinEpic indiriminden kuponla birlikte alacağım, ikisi arasında kaldım sizce hangisi?
Tas gibi derken?Ortalama mı? Kaç tane böyle taş gibi oyun çıkıyor?