- Reaksiyon skoru
- 102
Arkadaşlar bu sene içerisinde veya seneye indirime girermi sizce?
Tamamdır teşekkür ederim zaten o zamanlarda alıcamSteam son bahar indiriminde girer 9-10 gun sonra yani.
Alınca yazabilirsiniz hocam oynarızTamamdır teşekkür ederim zaten o zamanlarda alıcamoynuyorsanız oynıyalım beraber
Teşekkür ederim ama çok anlamadım oyunu kaçıyoz jeneratör acıyoz asılanları kurtarıyoruz bu kadar değilmi? springtrap eventi cok iyiydi o zamanlar oynadım yani bi 1 2 ay olmuşturAlınca yazabilirsiniz hocam oynarız
Hocam oynamıyorum bende epicten almıştım ama nedense başlamaya üşendimTamamdır teşekkür ederim zaten o zamanlarda alıcamoynuyorsanız oynıyalım beraber
Valla hocam sarıyor ya rp ve fpslerden sıkılmıştım iyi geldi bide hkss düşünüyorum almayıHocam oynamıyorum bende epicten almıştım ama nedense başlamaya üşendim![]()
Hocam oyunu yıllar önce izlemiştim baya hatta eskiden oynamıştım biraz ama nedense alınca oynamaya üşendim steamde indirimlerde 2-3 dolara düşerse yine alırım belki steam reis oynatmaya iter birazValla hocam sarıyor ya rp ve fpslerden sıkılmıştım iyi geldi bide hkss düşünüyorum almayı
Tamamdır hocam bu arada teşekkür ederim tekrardanHocam oyunu yıllar önce izlemiştim baya hatta eskiden oynamıştım biraz ama nedense alınca oynamaya üşendim steamde indirimlerde 2-3 dolara düşerse yine alırım belki steam reis oynatmaya iter biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hkss nedir hocam kısaltmasından çıkaramadım
Önemli değil hocam.Tamamdır hocam bu arada teşekkür ederim tekrardan
Silksong ama beğeneceğimmi bilmiyorum hiç o tarz oyun oynamadımHocam oyunu yıllar önce izlemiştim baya hatta eskiden oynamıştım biraz ama nedense alınca oynamaya üşendim steamde indirimlerde 2-3 dolara düşerse yine alırım belki steam reis oynatmaya iter biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hkss nedir hocam kısaltmasından çıkaramadım
Hocam türü bana uymuyor ama benzer oyunlar ilginizi çekiyorsa şans verilebilecek bir oyun ama indirime girmez çok büyük bir ihtimal.Silksong ama beğeneceğimmi bilmiyorum hiç o tarz oyun oynamadım
DBD nedir?Arkadaşlar bu sene içerisinde veya seneye indirime girermi sizce?