Doğum tarihi olarak 18 altını yazdıysan böyle oluyor bende de aynısı oldu neyse bilgisayardan deneyeyim birde
nasıl düzeleceğini anlatıyorum. Ben de öyle yapmıştım yanlışlıkla sonra düzelttim:arkadalkar dc fandome sitesine girince dc fandomekidse atıyor nasıl düzelir
Doğum tarihi olarak 18 altını yazdıysan böyle oluyor bende de aynısı oldu neyse bilgisayardan deneyeyim birde
nasıl düzeleceğini anlatıyorum. Ben de öyle yapmıştım yanlışlıkla sonra düzelttim:arkadalkar dc fandome sitesine girince dc fandomekidse atıyor nasıl düzelir
Helal ama telefondan değil de bilgisayardan girincede oldunasıl düzeleceğini anlatıyorum. Ben de öyle yapmıştım yanlışlıkla sonra düzelttim:
1- Google Ctrl+H ile geçmişinize girin.
2-Sol tarafta tarama verilerinizi temizle diyin.
3- Oradan Son bir saati seçip (eğer son 1 saat önce siteye girdiyseniz) Tarama geçmişi ile çerezler ve diğer site verilerini tikleyin. Hatta diğer tikler de size uygunsa temizleyecekseniz işaretleyebilrsiniz.
4- Son olarak verileri temizle diyip tekrar dcFandome'a girerseniz doğum tarihinizi bir daha girebileceksiniz.
Ben böyle yaptım
teşekkürlernasıl düzeleceğini anlatıyorum. Ben de öyle yapmıştım yanlışlıkla sonra düzelttim:
3- Oradan Son bir saati seçip (eğer son 1 saat önce siteye girdiyseniz) Tarama geçmişi ile çerezler ve diğer site verilerini tikleyin. Hatta diğer tikler de size uygunsa temizleyecekseniz işaretleyebilrsiniz.
4- Son olarak verileri temizle diyip tekrar dcFandome'a girerseniz doğum tarihinizi bir daha girebileceksiniz.
Ben böyle yaptım
peki çerezleri nasıl aktif ederim da forum içinnasıl düzeleceğini anlatıyorum. Ben de öyle yapmıştım yanlışlıkla sonra düzelttim:
Ben böyle yaptım
Bu nft ödüllerine ne oldu ?arkadalkar dc fandome sitesine girince dc fandomekidse atıyor nasıl düzelir
Google Chorme'dan ''Ayarlara'' girip > sol tarafta bulunan ''Gizlilik ve güvenlik''e tıklayıp - ''Çerezler ve site verileri'' bölümünden tğm çerezlere izin verebilir, engelleyebilir ya da özelleştirebilirsinpeki çerezleri nasıl aktif ederim da forum için