Sen çok şey biliyosun bak DDoS atarız (!)DDoS birden fazla kişinin saldırması DoS ise tek kişinin saldırması DDoS nasıl atıyor?
Yok İsmi BurakCihaza özel DDOS atan da valla heckerdır benden söylemesi. Neyse, hadi diyelim attı, ki atamaz, modemi resetledin mi hop bitti gitti her şey. Bu arada harbi Kaan mı merak ettim 11 yaşında falan diyince.
Tek kişilik saldırı DoSCiddimisin
O yaşta sendeki sistemde sağlam Biz RX 590 gibi bir karta kaldık bide üstüne anakarta tornavida falan girdi galiba bende bi sıkıntı falan varBenimde aynen 11 yaşında (zeka yaşı 2 falan) bir arkadaşım güya beni oyunda banlıycakmış diğer arkadaşımda beni korkutmaya çalışıyo yok bu şunun hesabını hack lemiş seni de hackler falan. Neden bilmiyorum ama benim yaşımdaki çocuklar kendini heçkır sanıyorlar.
Babamı nasıl ikna edeceğimi biliyorum Seninde olur umarım.O yaşta sendeki sistemde sağlam Biz RX 590 gibi bir karta kaldık bide üstüne anakarta tornavida falan girdi galiba bende bi sıkıntı falan var
bikere gta 5 onlinede bi hile seni oyundan kicklicem dedi bana bende sövdüm hadi kickle falan dedim ve kickledi oyun kapandıArkadaşlar bana oyunda bir sebepten dolayı küfür eden çocuk 11 yaşında o bana küfür etti Sonra ben de kendimi tutamadım ona küfür ettim discord'da falan yazıştık dedi ki ddos atarım dedi istiyor musun istemiyor musun söyle falan dedi Ben de atarsan başın belada falan dedim o kadar ciddiydi ki gerçekten atacağına inandım Sizce atar mı