The GodFather
80+ Silver
Veledin biri dc den numaramı bulmuş rahatsız ediyor. Hukuki olarak Ne yapabilirim
Numarasını engelle geç yani bunun için hukuki yollara ne gerek var ki?Veledin biri dc den numaramı bulmuş rahatsız ediyor. Hukuki olarak Ne yapabilirim
Ev adresini bulmaya çalışıyorum bulursam iyi şeyler olmayacak onun için. Dua etsin bulamayımhukuki olarak dava açmaktan başka ne yapabilirsin
Nasıl becermişVeledin biri dc den numaramı bulmuş rahatsız ediyor. Hukuki olarak Ne yapabilirim
Fake numaralardan arıyor mesaj atıyorNumarasını engelle geç yani bunun için hukuki yollara ne gerek var ki?
Bilmiyom kiNasıl becermiş
Ya valla uğraşmak istemiyorum ha bire rahatsız ediyor.Bu devirde TC kimlik numarasını bulmak bile çocuk oyuncagina döndü, engelle geç işler ciddiye binerse malum yerlere başvur
Engelle geç ne uğraşıyorsun ? Böyle devam ettirirse kişisel alanla ilgili bir şey vardı sanırım ordan şikayet edebilirsin.Ya valla uğraşmak istemiyorum ha bire rahatsız ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana bacı küfür ediyor tam veled
O tarz hatları bu işler için meşgul etmeyi uygun bulmuyorum,kullanılmayan bir numara bulup oraya yönlendirebilir.Rehber dışı gelen aramaları yönlendirme yapabilirsiniz. Mesela 112 ye .
Farklı yurtdışı fake numaralar ile wp den arıyor engelliyorum sürekliEngelle geç ne uğraşıyorsun ? Böyle devam ettirirse kişisel alanla ilgili bir şey vardı sanırım ordan şikayet edebilirsin.
O tarz hatları bu işler için meşgul etmeyi uygun bulmuyorum,kullanılmayan bir numara bulup oraya yönlendirebilir.
Yok 112 ye yönlendirmem zaten acili meşgul etmemEngelle geç ne uğraşıyorsun ? Böyle devam ettirirse kişisel alanla ilgili bir şey vardı sanırım ordan şikayet edebilirsin.
O tarz hatları bu işler için meşgul etmeyi uygun bulmuyorum,kullanılmayan bir numara bulup oraya yönlendirebilir.
Bilinmeyen numaraları gizleyebilirsin veya yurt dışı aramalarını,arkadaş yukarda yönlendirme ile ilgili bir şey yazmış onuda yapabilirsin.Farklı yurtdışı fake numaralar ile wp den arıyor engelliyorum sürekli