DDR5,AM5,5000-6000 arası f/p kaliteli anakart öneri.Ram slotu 4 ve ssd slotu 1 den fazla olursa iyi olur
MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam wifi olmayan daha uygun bir model yok mu?https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html her türlü iyidir düşünmeden alabilirsin
DDR5,AM5,5000-6000 arası f/p kaliteli anakart öneri.Ram slotu 4 ve ssd slotu 1 den fazla olursa iyi olur
bu yerine asrock b650 pg lightning daha mantıklı değil mi
Livemixer yerine lightning almanız size çok şey kaybettirmez.Fiyat olarak lightning sizin belirttiğiniz bütçede alınabilir.bu yerine asrock b650 pg lightning daha mantıklı değil mi
hocam şimdi alıyorum da ne olur ne olmaz sorayım.Micro atx ile mini atx aynı şekilde(mAtx)olarak mı yazılıyor?Bende mid tower kasa var olur herhaldeMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Livemixer yerine lightning almanız size çok şey kaybettirmez.Fiyat olarak lightning sizin belirttiğiniz bütçede alınabilir.
anakarta 5.000 verip diğer 2.000 i ile ram vs. almak daha mantıklı benceBuraya atılan tüm anakartlardan daha iyi tabi fiyatı da daha pahalı ama kesinlikle hak eder.Amazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
aldım hocam sağolunMatx micro atx sorun yok hocam alabilirsiniz.
Rica ederim güzel tercih.Hayırlı olsun şimdiden.anakarta 5.000 verip diğer 2.000 i ile ram vs. almak daha mantıklı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım hocam sağolun