Ekran kartım RX 6600 arkadaşlar sistem nasıl olmuş bu parçaları aldım
Hocam aldık artık ya DDR 4 den iyi olmaz mıHocam Kule tipi kötü birde 6600 için ddr5 fazla olmuş gerek yok
hocam kule tipi kötü yani iptal ederseniz iyi olurHocam aldık artık ya DDR 4 den iyi olmaz mı
hocam soğutmaz mı bu işlemciyihocam kule tipi kötü yani iptal ederseniz iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde ramlerin cl degeri yüksek
hocam sogutmayabilir daha iyi bir bişey alabilirsiniz mesela ıd cooling 214xt veya 224 xt alabilirsiniz ama bunlar 1.5 2 k fiyat bandındahocam soğutmaz mı bu işlemciyi
Hocam o kadar bütçe yok bu parçaları alabildim vallahihocam sogutmayabilir daha iyi bir bişey alabilirsiniz mesela ıd cooling 214xt veya 224 xt alabilirsiniz ama bunlar 1.5 2 k fiyat bandında
hocam ddr5 6600 için fazla iade edebiliyorsanız edin ddr4 alınHocam o kadar bütçe yok bu parçaları alabildim vallahi
ne yönden fazla hocam meselahocam ddr5 6600 için fazla iade edebiliyorsanız edin ddr4 alın
mesela işlemci yüksek oldugu için kart düşük oldugu için darbagoz olabilir ama incelemelerine bakınne yönden fazla hocam meho
Hocam Kule tipi kötü birde 6600 için ddr5 fazla olmuş gerek yok
hocam çoğu kişi darboğaz yapmaz diyormesela işlemci yüksek oldugu için kart düşük oldugu için darbagoz olabilir ama incelemelerine bakın
5600 geçse daha iyi olmazmıydıKonuyu açan kişinin bütçesi kısıtlı ve mevcut Ryzen 5500'e sahip olduğu sistemi upgrade etmek istediği için DDR5 sistem tavsiyesi verdik. Kısıtlı bütçesi ile yapılabilecek en F/P tercihleri yaptık. O yüzden seçimlerini eleştirip arkadaşı endişelendirmeyin bence.