Ddr3 anakart a ddr5 ekran kartı takılırsa ne olur?

xKralTR

80+
Reaksiyon skoru
0
Evet arkadaşlar önceki konuda ddr3 anakarta ddr5 ekran kartı takılırsa bir şey olurmu diye sormuştum verdiğiniz yanıtlar için teşekkürler şimdiki sorum ise ddr3 anakarta ddr5 ekran kartını taktığımda performans açısından sıkıntı yaşarmıyım ?
Sistem : ram 8/1t ssd/işlemci i5 3.9ghz/win 10 64bit

Sıkıntı olmaz kullanabilirsin.

DDR3 anakarta DDR3 RAM takabilirsin demek işlemcin ekran kartını beslesin yeter ki tüm ekran kartlarını kullanabilirsin. Sıkıntı olmaz rahat kullanırsın.

Performans açısından değerlendirilmesi için tüm sistem özelliklerini yazman gerek.DDR5 bir ekran kartı ve i5 işlemci tek başına bir şey ifade etmiyor. Ekran kartınin marka modeli ve işlemcinin kaçıncı nesil olduğu onemli.

Evet arkadaşlar önceki konuda ddr3 anakarta ddr5 ekran kartı takılırsa bir şey olurmu diye sormuştum verdiğiniz yanıtlar için teşekkürler şimdiki sorum ise ddr3 anakarta ddr5 ekran kartını taktığımda performans açısından sıkıntı yaşarmıyım ?
Sistem : ram 8/1t ssd/işlemci i5 3.9ghz/win 10 64bit
Kardeşim ekran kartı DDR olamaz gddr olur DDR ram içindir yani anakart DDR3 ram destekliyo ayrıca anakartla ekran kartının uyması pci express slotu ile gerçekleşir ve ekran kartının uymaması için çok çok eski anakartlarda PCI express slotu yoktur

Kardeşim ekran kartı DDR olamaz gddr olur DDR ram içindir yani anakart DDR3 ram destekliyo ayrıca anakartla ekran kartının uyması pci express slotu ile gerçekleşir ve ekran kartının uymaması için çok çok eski anakartlarda PCI express slotu yoktur
Hayır ekran kartlarının hepsi GDDR olacak diye bir şey yok DDR de olabilir.

DDR3 Dediğin RAM için Ancak Ekran Kartı için Kendi Özel Belleği Olur GDDR5 Kullanman Daha iyi Olur. PSU Watt Özellikleri Birbirine Uyum Sağlaması Lazım

Performans açısından değerlendirilmesi için tüm sistem özelliklerini yazman gerek.DDR5 bir ekran kartı ve i5 işlemci tek başına bir şey ifade etmiyor. Ekran kartınin marka modeli ve işlemcinin kaçıncı nesil olduğu onemli.
işlemci 7. Nesil ve ekran kartı olarak gtx 1050 almayı planlıyorum

DDR ekran kartları çok eski ekran kartları oluyor. Eski ekran kartı niye alsın ki zaten oda gddr ekran kartı alacaktır
Orası doğru ama sen ekran kartında DDR olamaz diyerek yanlış bilgi vermiş oluyorsun. Olamaz diye bir şey yok olabilir ama eskidir.

işlemci 7. Nesil ve ekran kartı olarak gtx 1050 almayı planlıyorum
i5 7. nesil bir işlemciye biraz daha iyi bir ekran kartı alsanız tam uyumu sağlamış olursunuz.Tavsiyem indirimleri kollayip rx570 gibi bir kart almak. Veya temiz ikinci el bir rx570.Nvidia almak istiyorsanız da en azından bir GTX1650 almanız ileriye dönük olarak GTX 1050den daha iyi bir sonuç verecektir. Bütçenizi söylerseniz tam anlamıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Orada yazan DDR3 RAM bakımından, ekran kartlarında olan GDDR.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,628
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri