Arkadaşlar öncelikle merhaba, eski kasam DDR3 sokete sahipti. 2gb da kulaniyordum bilgisayarı yükseltme kararı aldım ve 8 GB yaptım ana kart max 8 GB istiyordu, yeni aldığım ram ile PC açılmıyor fanlar kısa süreliğine dönüyor ve kapanıyor böyle bir döngüye giriyor yardım eder misiniz?
Arkadaşlar öncelikle merhaba, eski kasam DDR3 sokete sahipti. 2gb da kulaniyordum bilgisayarı yükseltme kararı aldım ve 8 GB yaptım ana kart max 8 GB istiyordu, yeni aldığım ram ile PC açılmıyor fanlar kısa süreliğine dönüyor ve kapanıyor böyle bir döngüye giriyor yardım eder misiniz?
O sorun bendede olmuştu ilk başta rami çıkar silgiyle ramin uçlarını hafifçe sil sonra rami oturt ve klipsleri aynı anda tam bir şekilde kapatmaya dikkat et.
Ben klipsleri tam kapatmadığım için olmuş çok emindim doğru kapattığıma ama dediklerimi yapınca çözüldü.
İşlemci anakart kaç mhz destekliyor? 1333 mhz destekler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke birkaç gün önce açabilseydin konuyu.
N11'de süper tık hızında kuponlar var ordan 150 üstü 40 TL indirim olanı kullanırdın ve bu rami 190-50=150 TL civarına alırdın. Bütçen yeterse bir tane daha alırdın.
Şimdi ise tık hızında kuponlardan 200 üstü 40 TL indirim olanı kullanıp bunu 209-40=169TL'ye alabilirsin.
Eğer 169 çok olursa diğer süper tık hızında kuponları beklemelisin o da diğernayın 9, 10 ve 11. günlerinde oluyor. O zamana da fiyatlar ne olur bilinmez çünkü önümüzde seçim var. Şimdi almak seçimden sonra almaktan çok daha mantıklı olacak gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da 100 üstü 25 TL indirim olanı kullanıp 191-25=166TL'ye ilk attığım samsungu alabilirsin.