MSI 4070 TI
I5 12400F
MSI H610M E anakart var. 16 GB ram ile zorlanıyorum bazen fos drop giriyor 32 GB rame geçmeyi düşünüyorum. Ram önerileriniz nelerdir?
www.n11.com
Önceki bilgisayarımda xpg kullanıyordum güzeldi bunda da aynı performansı verir mi kırmızı olanıydı ismini hatırlayamadımBu bellekleri alabilirsin.
XPG Spectrix D35 Siyah DDR4-3600Mhz CL18 32GB (2x16GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Spectrix D35 Siyah DDR4-3600Mhz CL18 32GB (2x16GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Acaba aktif kullanıyor musunuz? Kullanmadığım bir marka performansı hakkında bilgi alabilir miyim eğer kullanıyorsanızBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Önceki bilgisayarımda xpg kullanıyordum güzeldi bunda da aynı performansı verir mi kırmızı olanıydı ismini hatırlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederimVerir hocam bende XPG kullanıyorum, sorunsuz bellekler.