Sizce sıfır alım için ddr4 mü yoksa ddr5 mi ben ddr4 almak istiyorum nedeni ise amd platformunda daha yüksek fpsler vere bilen bir işlemci alabiliyorum ama ddr5 platformunda sadece ryzen 5 7500f alabiliyorum ama genede sizin fikrinizi sormak istedim
7500F kullanıyorum gayette memnunum ağır oyunlar oynamama rağmen. Bu saatten sonra DDR4 alınmaz BENCE hele ki 7500F alıcak bütçen var. AMD tarafının daha yüksek fps vermesi sebebi özellikle online oyunlarda önbellek boyutu.Sizce sıfır alım için ddr4 mü yoksa ddr5 mi ben ddr4 almak istiyorum nedeni ise amd platformunda daha yüksek fpsler vere bilen bir işlemci alabiliyorum ama ddr5 platformunda sadece ryzen 5 7500f alabiliyorum ama genede sizin fikrinizi sormak istedim
7500f varken bütçende boşa ddr4 almaSizce sıfır alım için ddr4 mü yoksa ddr5 mi ben ddr4 almak istiyorum nedeni ise amd platformunda daha yüksek fpsler vere bilen bir işlemci alabiliyorum ama ddr5 platformunda sadece ryzen 5 7500f alabiliyorum ama genede sizin fikrinizi sormak istedim
teşekkür ederim bende ryzen 5 7500f düşünüyodum ağır oyun derken neler mesela bende oyun için almayı düşünüyorum7500F kullanıyorum gayette memnunum ağır oyunlar oynamama rağmen. Bu saatten sonra DDR4 alınmaz BENCE hele ki 7500F alıcak bütçen var. AMD tarafının daha yüksek fps vermesi sebebi özellikle online oyunlarda önbellek boyutu.
RDR2, Minecraft'ki görüş mesafesini baya köklüyorum, online olarak işlemci isteyen R6, Warzone ve Battlefield 2042 mesela fiyatınında isminin de hakkını yeterince veriyor.teşekkür ederim bende ryzen 5 7500f düşünüyodum ağır oyun derken neler mesela bende oyun için almayı düşünüyorum
Ne için kullanıcağına göre değişir. DDR4 ve DDR5 oyunda 5-20 arası fps farkediyor (cs, valorant vb. bahsetmiyorum) ama daha uzun ömürlü olması için ddr5 iyi olur
ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz acaba?İRDR2, Minecraft'ki görüş mesafesini baya köklüyorum, online olarak işlemci isteyen R6, Warzone ve Battlefield 2042 mesela fiyatınında isminin de hakkını yeterince veriyor.
RX 6600, Gırtlak dolu hız aşırtmalı bir şekilde kullanıyorum memnunum tabi bunun yanında Custom Windows'ta kullanıyorum.ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz acaba?İ
RX 6600, Gırtlak dolu hız aşırtmalı bir şekilde kullanıyorum memnunum tabi bunun yanında Custom Windows'ta kullanıyorum.iyi
güzel peki rx6600 değiştirmeyi düşünüyomusun yada herhan gibi bir sorun yaşadın mı?RX 6600, Gırtlak dolu hız aşırtmalı bir şekilde kullanıyorum memnunum tabi bunun yanında Custom Windows'ta kullanıyorum.
Bence ddr5 için daha zaman var şimdi yeni ddr5 bellekler çıkıyor laptop rami gibi o yüzden daha zaman vermek lazım bence ddr5 sistemlereSizce sıfır alım için ddr4 mü yoksa ddr5 mi ben ddr4 almak istiyorum nedeni ise amd platformunda daha yüksek fpsler vere bilen bir işlemci alabiliyorum ama ddr5 platformunda sadece ryzen 5 7500f alabiliyorum ama genede sizin fikrinizi sormak istedim
Hocam onların fiyatları normal rame göre uçuk olucak arkadaşın bütçesi kısıtlı gibi 7500F maksimumu olduğuna göre, işin içinde smd vs. giriyor yeni belleklerin fiyatı bence fazla olur. DDR5 için zaman da yok artık oturdu tekonloji, yenilerinin çıkması zaman var anlamıza gelmez 1 sene olmadı çıkalı DDR5 sonuçta sadece farklı ara birimi çıkacak.Bence ddr5 için daha zaman var şimdi yeni ddr5 bellekler çıkıyor laptop rami gibi o yüzden daha zaman vermek lazım bence ddr5 sistemlere