Neler Yeni

DDR4 SİSTEM ALINIR MI

ArdaY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Yılmaz

Her zaman en iyisi olamaz, daha iyisi olması şart değil. Bu boş meselelere ben de düştüm. İlk başta 10k bütçem vardı ekran kartı almak için ama sonra herkes "bir üstü şu, hemen üstünde şu var, az daha paranı biriktir şunu al, çok az farkla bu var" diye diye rtx 4070 super oldu. İnsan daha iyisini görünce altına inmek istemez tabii ki. İnsan nefsi her zaman daha iyisini ister ama her zaman ulaşamayabilir. Ben şuan gidip rtx 4060 almış olsaydım bilgisayarımı mis gibi kullanıyor olurdum ama insanlar ve düzen beni şükürsüzlüğe sürükledi. Her zaman daha iyisi olacaktır hayatta. Bunu artık kabullendim. Siz de kabullenmelisiniz. Sizin için az fark başkası için çok olabilir. Birisi bir ekran kartına 100 bin vermeyi göze alır kimisi 20k sisteme pahalı der. Şuan burada konu sahibi zaten daha iyi bir şey isterse daha çok para versin ama 20k parası varsa gidip 16k APU sistem ve 20klık ekran kartı öneremezsin. Hem saçmalık hem de aptallık olur. Kendisi gerekli bulsaydı daha çok parası olunca daha iyisini alabilir ama çok fazla olasılık var. 20k bütçede muhtemelen çocuk veya öğrenci falandır ve ailesi alacaktır. Kendimden biliyorum ki aileyi bilgisayarlara 10 binlerce para vermeye ikna etmek çok zor bir şey.
Lütfen biraz aklınızı ve empati duygunuza kullanın. Boş boş konuşmayın
Reis sence ne almalıyım

Top Bottom