❌İndirim Bitti! DDR5 8GB Laptop Ram 344TL

benim laptopa uyar mi

benim laptopa uyar mi
uyar

Bu ram'in bilgisayarımdaki ram'le uyumlu çalışıp çalışmayacağına nereden bakabilirim? Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR (i5-12450HX, 8 GB, RTX4050) cihaz var elimizde. 16 yapabilir miyiz bazıları sorun olur demişler tecrübesi olan yazarsa süper olur.

Bu ram'in bilgisayarımdaki ram'le uyumlu çalışıp çalışmayacağına nereden bakabilirim? Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR (i5-12450HX, 8 GB, RTX4050) cihaz var elimizde. 16 yapabilir miyiz bazıları sorun olur demişler tecrübesi olan yazarsa süper olur.
Frekanslar aynıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, o cihazda da 4800Mhz Ram olması lazım.
Sepete atmıyor, mecbur mağazadan alınacak. (:

Frekanslar aynıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, o cihazda da 4800Mhz Ram olması lazım.
Sepete atmıyor, mecbur mağazadan alınacak. :)
Evet zaten işlemci max 4800 destekliyor, hz düşer hocam o sıkıntı değil de birileri DDR5'ler farklı çalışıyor demişti. Bi Samsung çip bi de başka çip alırsanız sorun olur muhabbeti vardı emin olamıyorum o yüzden.

Evet zaten işlemci max 4800 destekliyor, hz düşer hocam o sıkıntı değil de birileri DDR5'ler farklı çalışıyor demişti. Bi Samsung çip bi de başka çip alırsanız sorun olur muhabbeti vardı emin olamıyorum o yüzden.
2 Ram fiyatı zaten tek Ram'in fiyatına eşit.
Risk almak istemezsen al 2 tane geç, onları kullan. Ben de LOQ'un 4060'lı olanını almayı düşünüyorum. Ucuz bulmuşken birazdan mağazaya gidip kenara atıcam 2 tane.

Alın aldırın bu paraya imkansız gibi bişey.
Yakında mağazası varsa kargo ödemeden mağazadan teslim seçeneği ilede alabilirsiniz.
Çok Uygun Ama 16Gb Taksınlar Zaten 1 Tanesi Çift Kanal Çalışabiliyor İlerleyen Zamanda 16 veya 32 takacak yuva varsa güzel olur

Evet öyle de yapabilirim hocam. Belki 16+16 da yapılabilir :D 2k civarına geliyor o da. Bu arada şununla farkı nedir acaba 344 TL olanın:
Frekans değeri farklı.

Geri