Neler Yeni

Çözüldü✓ Ddr5 anakart önerisi

hocam sizin alacagınız ankartta gelen son teknoloji wifi 7 adaptör siz wifi 7 adaptör markalı ürün fiyatlarıan bir bakın derim üstüne zaten çeksin istiyorsanız modemide en kötü wifi 6 yada wifi 7 ile degiştirmeniz lazım eger çok eski modeminiz varsa wifi teknolojisi eskidir
Bu modem var evde kablonet modemi

Ekler

• 677E49B2-B5F8-41B4-82FC-923436AB1917.jpeg
    677E49B2-B5F8-41B4-82FC-923436AB1917.jpeg
    366 KB · Hit: 29
Merhaba bende anakart arıyorum ddr5 wifi Bluetooth olmasıni istiyorum ama daha f/p ikinci el 7600 ile kulanmak istiyorum uzay montaj olarak.6 7 ay. bilgisayarimi satıp 7 ay sonra 4070s alırım kasa filan alırım elinde olan ilan filan gören olursa bana yazabilirimi

Alıntıyı görüntüle

dedigim gibi wifi 5 standartı kullanıyor eski siz adaptör oalrak bunun 2 gömlek üstünü alıyorsunuz
O zaman ben Wi-Fi 5 destekleyen wifi adaptörü alsam iyi olur mu hocam ?

TP-Link Archer TX20U Plus bunu alsam mesela iyi çeker mi TP link çok​

sevenler var bu modelini şimdi aradım kabloneti bizim bölgeye daha alt yapı çekmemişler ne zaman geleceği meçhulmuş belki daha yakın belki daha uzak böyle özetleyeyim hocam .​

Anakart boşuna almayayım bu yüzden.

sevenler var bu modelini şimdi aradım kabloneti bizim bölgeye daha alt yapı çekmemişler ne zaman geleceği meçhulmuş belki daha yakın belki daha uzak böyle özetleyeyim hocam .​

yahu wifi 5 destekleyen niye adaptör alıyorsunuz anakartın yanında gelen wifi 7 wifi 5 de destekliyordur senin yapacagın iş daha kaliteli internet için kabloneti arayacaksın modemi wifi 6 ile degiştirmek istiyorum diyeceksin geçecek gidecek onlarda gleip degiştiricek zaten parasını ödüyorsun modemin

anakarti wifi 7 alirsaniz ileride degistirmenize gerek kalmaz ileriye dönük olur

Geri