arkadaşlar böyle 30-35k arası ddr5 sistem varsa atabilirmisiniz çok lazımda
sadece istediğim özellikler 32gb ram 1tb ssd zaten bide sıvı soğutucu lazım olucak
i7 12700kf diye düşünmüştüm işlemciyiryzen 9 7900x li ddr5 60kya sistemler var fakat 3080 ve bütçeyi aşıyor istediğiniz sistemi seçin yarı ihtimalle özelleştirerek ddr5 yaparsınız yada uyguna 7600x sistem varsa
dediğim gibi ryzen yeni çıkardığı işlemciler için olan hazır sistemlerde ddr5 var ama onlarda gereksiz aşırı pahalı. sisteminizi özelleştirerek ddr5 getirirsiniz anca.i7 12700kf diye düşünmüştüm işlemciyi
hazır sistem yok diyosun yanidediğim gibi ryzen yeni çıkardığı işlemciler için olan hazır sistemlerde ddr5 var ama onlarda gereksiz aşırı pahalı. sisteminizi özelleştirerek ddr5 getirirsiniz anca.
yok ama dediğimi anlamadın galiba ddr4 hazır sistemi özelleştirip ddr5 yaparsınız diyorumhazır sistem yok diyosun yani
Hocam bence kendiniz toplamaniz daha mantikli bosu bosuna extra vermeye gerek yok ve ddr5 sistemlerde indirim firsat beklemeyin.hazır sistem yok diyosun yani
zaten baştan bi sistem yapıcam tekrar özelleştirmeyle uğraşmak istemiyorum uzun ömürlü olması içinyok ama dediğimi anlamadın galiba ddr4 hazır sistemi özelleştirip ddr5 yaparsınız diyorum
tamamdır teşekkür ederimHocam bence kendiniz toplamaniz daha mantikli bosu bosuna extra vermeye gerek yok ve ddr5 sistemlerde indirim firsat beklemeyin.
Rica ederim suan bir cok parca indirime giriyor takip eder iseniz iyi bir sistem toplarsiniz.zaten baştan bi sistem yapıcam tekrar özelleştirmeyle uğraşmak istemiyorum uzun ömürlü olması için
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır teşekkür ederim
konu açarsan biri toplarzaten baştan bi sistem yapıcam tekrar özelleştirmeyle uğraşmak istemiyorum uzun ömürlü olması için
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır teşekkür ederim