ogrbz 80+ Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 93 Dahası Reaksiyon skoru 15 İsim oğuzhab Dün, 18:20 #1 evet biliyorum ilk açılış uzun sürüyor fakat bu çok uzun süredir böyle sorun ne olabilir
ALFAomer 80+ Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 357 Dahası Reaksiyon skoru 88 İsim OMER FARUK Dün, 18:31 #2 anakart modelini yazar mısın birde sağ üstteki kırmızı ışığın olduğu yeri net çeker misin sorunun neyden kaynaklandığını daha rahat bulabiliriz
anakart modelini yazar mısın birde sağ üstteki kırmızı ışığın olduğu yeri net çeker misin sorunun neyden kaynaklandığını daha rahat bulabiliriz
Eymenzz 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 865 Dahası Reaksiyon skoru 167 İsim Eymenarthur Dün, 18:34 #3 ogrbz yazmış: evet biliyorum ilk açılış uzun sürüyor fakat bu çok uzun süredir böyle sorun ne olabilir Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... anakart modeli
ogrbz yazmış: evet biliyorum ilk açılış uzun sürüyor fakat bu çok uzun süredir böyle sorun ne olabilir Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... anakart modeli