Neler Yeni

DDR5 sistem topladım parçalar uyumlu mu?

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
SSD enayi parası için
Kasa hava almaz kötü
Kalanı iyi ama DDR5e geçmendeki saçmalığı anlamadım.
Tahminimce de konu troll zaten ama olsun
Konu troll falan değilde kasa hava almaz derken? Kasanın hava alma yerleri var. SSD enayi parasi falan değil. 7000mb okuma 6000 mb okuması var neresi enayi parası abi? DDR5 ise gelecek için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne bileyim çok fazla gibi geldi ya 😂 gerek var mı ki bu kadar yükseğe ne için kullanacaksin bunu
Ya dostum şuan düşük bir sistem alırsam babam gelecekte upgrade yapmayacağı için para varken şimdinin en iyisini almak istiyorum.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Konu troll falan değilde kasa hava almaz derken? Kasanın hava alma yerleri var. SSD enayi parasi falan değil. 7000mb okuma 6000 mb okuması var neresi enayi parası abi? DDR5 ise gelecek için.

Ya dostum şuan düşük bir sistem alırsam babam gelecekte upgrade yapmayacağı için para varken şimdinin en iyisini almak istiyorum.
3080 ti al. rx 6900xt'yle aynı güçte yayın için nvidia daha iyi olur. bide 12900k rtx 3090 ti'la kullanılıyor 12700k falan alsana

SSD enayi parası için
Kasa hava almaz kötü
Kalanı iyi ama DDR5e geçmendeki saçmalığı anlamadım.
Tahminimce de konu troll zaten ama olsun
hocam kasa konusunda katılmıyorum nzxt nasıl kötü olabilir lian li olmasada çok üst seviye kalitede bir kasa. zaten piyasadaki en iyi sıvı soğutmalardan birini alan adam için kasanın mesh olup olmaması çok fark ettirmez diye düşünüyorum

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

SSD enayi parası.
Daha AM5 çıkmamışken gelecek falan değil.
Troll konusunda da sisteme bak yayın açar mı demişsin
hocam kasa konusunda katılmıyorum nzxt nasıl kötü olabilir lian li olmasada çok üst seviye kalitede bir kasa. zaten piyasadaki en iyi sıvı soğutmalardan birini alan adam için kasanın mesh olup olmaması çok fark ettirmez diye düşünüyorum
Kasa kalitesiz demiyorum mesh değil böyle sistemi soğutması lazım sonuçta.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,585
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Anladım totalde bütçe nedir peki hazır olarak da güzel sistemler var

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
3080 ti al. rx 6900xt'yle aynı güçte yayın için nvidia daha iyi olur. bide 12900k rtx 3090 ti'la kullanılıyor 12700k falan alsana

Dostum rx 6900 xt 18.499 tl iken nedendaha pahalıya 3080 ti alayım ki?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Dostum rx 6900 xt 18.499 TL iken nedendaha pahalıya 3080 ti alayım ki?
nedenini anlamak bu kadar zor olmamalı yayın açcam diyen sen değilmiydin? nvidianın yayın açıkken bilgisayarın performansının düşmesini engelleyen yazılım destekleri var
+ rtx desteği + dlss + sayısız yazılım desteği + çok daha iyi driverlar

youtubeden testlerini izlersen iki kart hemen hemen aynı güçte. dlss fsrdan çok daha iyi, amd kartların rtx performansı çok kötü, driverlar çok hassas. yayın açıkken 6900xt'yi 6800-6700xt gücünde kullancaksın. nvidianın buna çözümleri var amdnin sadece sürücü sorunları ve neredeyse olmayan yazılım desteği

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
nedenini anlamak bu kadar zor olmamalı yayın açcam diyen sen değilmiydin? nvidianın yayın açıkken bilgisayarın performansının düşmesini engelleyen yazılım destekleri var
+ rtx desteği + dlss + sayısız yazılım desteği + çok daha iyi driverlar

youtubeden testlerini izlersen iki kart hemen hemen aynı güçte. dlss fsrdan çok daha iyi, amd kartların rtx performansı çok kötü, driverlar çok hassas. yayın açıkken 6900xt'yi 6800-6700xt gücünde kullancaksın. nvidianın buna çözümleri var amdnin sadece sürücü sorunları ve neredeyse olmayan yazılım desteği
RX 6900 XT 38 bin tl oldu hocam zaten. 3080 ti bakıyorum. Hangi markayı önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Karagöz
Msi suprim x

En iyisi over clock da yapilir

Her turlu yayin acar

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Msi suprim x

En iyisi over clock da yapilir

Her turlu yayin acar
Hocam LİAN Lİ kasa öneriniz var mı acaba ya?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hocam LİAN Lİ kasa öneriniz var mı acaba ya?
üstünde lian li yazdıktan sonra gözün kapalı alabilirsin dünyanın en iyi kasa üreticisi şuanda

RX 6900 XT 38 bin TL oldu hocam zaten. 3080 ti bakıyorum. Hangi markayı önerirsiniz?
Zotac iyidir ya ama en iyisini sorarsan en iyi ekran kartı markası evga sırf evga olduğu için fazladan bu kadar vermeye değer mi bilmiyorum dünyanın en iyi ekran kartı modeli şu

Şahsen şuna 30000 verene kadar evga alırdım
Şuda çok üst seviye bir model
Ben olsam zotac veya inno3d alırdım ikiside güzeldir. 26000'e rog strix falan var

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yusuf Karagöz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,332
Üyeler