Ddr6 beklemeli miyim?

Reaksiyon skoru
12
Şu anda ddr4 bir sistem kullanıyorum ve bunları satıp ddr5 alıcaktım ancak bakınca DDR 6 nın önğmüzdeki sene çıkacağı ile ilgili birkaç haber ve yazı gördüm sizce bu elimdekileri satıp beklemeli miyim ?
Bu sene benim yks senem o yüzden pc ile pek ilgilenemiyeceğim o yüzden yeni sistem toplamanın aciliyeti yok sizce beklemeye değer mi ?
Ayrıca şu anda sistemimde elle tutulur olarak rx6700xt 12gb ekran kartı kasanın kendisi ve thermalright phantom spirit 120se var kasa neyse de bu diğer ikisini ddr6 da kullanmak mantıklı mı? Yoksa bunları da satıp zamanı gelince yeni parçalar mı almalıyım

Şu anda ddr4 bir sistem kullanıyorum ve bunları satıp ddr5 alıcaktım ancak bakınca DDR 6 nın önğmüzdeki sene çıkacağı ile ilgili birkaç haber ve yazı gördüm sizce bu elimdekileri satıp beklemeli miyim ?
Bu sene benim yks senem o yüzden pc ile pek ilgilenemiyeceğim o yüzden yeni sistem toplamanın aciliyeti yok sizce beklemeye değer mi ?
Ayrıca şu anda sistemimde elle tutulur olarak rx6700xt 12gb ekran kartı kasabın kendisi ve thermalright phantom spirit 120se var kasa neyse de bu diğer ikisini ddr6 da kullanmak mantıklı mı? Yoksa bunları da satıp zamanı gelince yeni parçalar mı almalıyım
Bekleyebilirsin zaten YKS senen acele etme sistemin yeter fazlasıyla.

yeni soketin çıkması 2 yıldan daha uzun süre var. ama yükseltmeyi buna göre yapmazsın. Oynamak istediğin oyunları oynayabildğin sürece yükseltme yapmana gerek yok. Seni tatmin etmiyorsa geçmelisin.

kardeşim bu sene yks senen ve bilgisayarla pek bir işin yok ise bence biraz daha bekle. Hem belki ddr6 bellekler çıkar hem de yks senende sınav hazırlığına daha iyi odaklanırsın. Yks senende zaten o kadar dersle uğraşacan birde pc toplama ile uğraşma

Ayrıca şu anda sistemimde elle tutulur olarak rx6700xt 12gb ekran kartı kasanın kendisi ve thermalright phantom spirit 120se var kasa neyse de bu diğer ikisini ddr6 da kullanmak mantıklı mı? Yoksa bunları da satıp zamanı gelince yeni parçalar mı almalıyım
3 4 sene götürür zaten o sistem çok rahat upgrade boş iş olur şuan. Zamanı gelince yeni teknolojilerle upg edersin

yeni soketin çıkması 2 yıldan daha uzun süre var. ama yükseltmeyi buna göre yapmazsın. Oynamak istediğin oyunları oynayabildğin sürece yükseltme yapmana gerek yok. Seni tatmin etmiyorsa geçmelisin.
Zaten öyle yğksek grafikli oyunlar oynamıyorum daha çok online oyunlar ddr5 platformunu sistemi güncele çekmek için düşündüm ama yks senem olduğuniçin uğraşıcak vaktim yok

yav topla sistemini daha ortada olmayan bir şey için plan yapmayın ddr6 gelecek ona göre anakartlar üretilecek zaten bunların pahalı olacak olmasının yanı sıra sistemler oturacak optimizasyon sorunları olacak bunlar 2 3 yılı bulur o zamana kadar da boş yere beklemenin anlamı yok en fazla sistemini satar ekler üstüne yenisini alırsın

Tercih meselesi ben olsam beklemem genelde ilk çıktığında pahalı oluyor parçalar

DDR6 son kullanıcının alabileceği insancıl fiyatlara düşene kadar rahat 2-3 yıl geçer. Sistemin sana yetiyorsa hiç elleme şu an. Seneye çok f/p bir şeyler bulursan güncelleme yaparsın ya da sana yetiyorsa kullanmaya devam edersin yeni soketler çıkana kadar.

Tercih meselesi ben olsam beklemem genelde ilk çıktığında pahalı oluyor parçalar
Yks senem olduğu için beklemeyi seçtim ayrıca çıkana kadar toplayabileceğim parayı da hesaplayınca ddr5 tarafı için bile ciddi bir sistem kurabilecek param oluyor o yüzden beklemeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,951
Üyeler
184,863
Son üye
VaseLine
Geri