Apple vision pro da öyle ilk sürümler alınmamalı, tester oluyorsun bi nevi teknolojide.DDR5 ramların beta sürümü olarak kullanıldığı konusunda bilgim yok ama bu kadar erken ddr6 ramlar geliştirilmeye başlandıysa sanırım dediğiniz gibi
Soket değiştirmeden ddr6 ramlara destek verebilir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel ddr6 desteğini verirse siz görün ortada söz kalıyor mu
Bilgisayarın var mı kardeş?DDR6 - AM6 - GDDR7 karışımı yaparsanız GTA 6 oynarsınız. Sistem alacaklar acele etmesin. En azından RTX 5000 serisi beklenmelidir.
RTX 3060 ekran kartlı bilgisayarım var.Bilgisayarın var mı kardeş?
Bu ay geçtim la harbiden.lağn daha yeni geçtim ddr5
Bilgisayarın varken bekle demek kolay onu demek istedim.Bilgisayarım varken günde en az 5 saat oynardım.Şuan bilgisayarım yok ne çektiğimi bi bana sorRTX 3060 ekran kartlı bilgisayarım var.
Hiç olmayanlar alsın ona lafım yok. Benim lafım 3060dan 4060a geçilir mi, 4060dan 4070 geçilir mi tarzı yenileme isteyenlere. Sürekli para harcayacağınıza bekleyip daha az para ile daha güçlü sistem alın.Bilgisayarın varken bekle demek kolay onu demek istedim.Bilgisayarım varken günde en az 5 saat oynardım.Şuan bilgisayarım yok ne çektiğimi bi bana sor
the semih bey amca, zat-ı alinize durumumu arz etmek öneri almak isterim..2015te toplamış olduğum pcde pek çok parçayı güncelleme vakti geldi...mevcut pc ve monitörü yedeğe ayırıp komple yepyeni bir sistem dizmek istiyorum..önümüzdeki aylarda yeni işlemciler, yıl sonunda yeni ekran kartları , yine ddr6 ram çıkacak ..bu durum itibariyle yepyeni pc için en ideal toplama zamanı hangi tarihtir?DDR5 beta sürüm niyetine çıktı almayın demiştik, DDR6 geliyor demiştik, AM6 geliyor demiştik, inanmayanlar karşı çıkanlar olmuştu, AM5 ve DDR5 alanlar beta tester olarak kullanıldınız geçmiş olsun.
sistemim şuan da yoksisteminiz DDR 4 mü
DDR6 ramlar ile ilgili güncelleme 1 yıldan sonra geldi şuanda net tarih değil ben sadece teori üretiyorum ve tahminletim yıl sonuna doğru çıkması yıl sonunu bekleyinthe semih bey amca, zat-ı alinize durumumu arz etmek öneri almak isterim..2015te toplamış olduğum pcde pek çok parçayı güncelleme vakti geldi...mevcut pc ve monitörü yedeğe ayırıp komple yepyeni bir sistem dizmek istiyorum..önümüzdeki aylarda yeni işlemciler, yıl sonunda yeni ekran kartları , yine ddr6 ram çıkacak ..bu durum itibariyle yepyeni pc için en ideal toplama zamanı hangi tarihtir?
DDR 6 2027 den önce gelmesi imkansız am6 bile 2028 söyleniyor daha durun am5 betasındayız ne am6 sı DDR 6 sısistemim şuan da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
DDR6 ramlar ile ilgili güncelleme 1 yıldan sonra geldi şuanda net tarih değil ben sadece teori üretiyorum ve tahminletim yıl sonuna doğru çıkması yıl sonunu bekleyin