Neler Yeni

DDR6 Ram modülleri en geç 2025 Yılına kalmadan çıkabilir.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,842
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
DDR6 - AM6 - GDDR7 karışımı yaparsanız GTA 6 oynarsınız. Sistem alacaklar acele etmesin. En azından RTX 5000 serisi beklenmelidir.

The Semih

80+ Gold
DDR5 ramların beta sürümü olarak kullanıldığı konusunda bilgim yok ama bu kadar erken ddr6 ramlar geliştirilmeye başlandıysa sanırım dediğiniz gibi
Apple vision pro da öyle ilk sürümler alınmamalı, tester oluyorsun bi nevi teknolojide.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Fırat divitci

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,842
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bilgisayarın varken bekle demek kolay onu demek istedim.Bilgisayarım varken günde en az 5 saat oynardım.Şuan bilgisayarım yok ne çektiğimi bi bana sor
Hiç olmayanlar alsın ona lafım yok. Benim lafım 3060dan 4060a geçilir mi, 4060dan 4070 geçilir mi tarzı yenileme isteyenlere. Sürekli para harcayacağınıza bekleyip daha az para ile daha güçlü sistem alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
tahsin özel
DDR5 beta sürüm niyetine çıktı almayın demiştik, DDR6 geliyor demiştik, AM6 geliyor demiştik, inanmayanlar karşı çıkanlar olmuştu, AM5 ve DDR5 alanlar beta tester olarak kullanıldınız geçmiş olsun.
the semih bey amca, zat-ı alinize durumumu arz etmek öneri almak isterim..2015te toplamış olduğum pcde pek çok parçayı güncelleme vakti geldi...mevcut pc ve monitörü yedeğe ayırıp komple yepyeni bir sistem dizmek istiyorum..önümüzdeki aylarda yeni işlemciler, yıl sonunda yeni ekran kartları , yine ddr6 ram çıkacak ..bu durum itibariyle yepyeni pc için en ideal toplama zamanı hangi tarihtir?

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
la olm Bismillah daha yeni geçtik

Zexius

80+ Bronze
sisteminiz DDR 4 mü
sistemim şuan da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

the semih bey amca, zat-ı alinize durumumu arz etmek öneri almak isterim..2015te toplamış olduğum pcde pek çok parçayı güncelleme vakti geldi...mevcut pc ve monitörü yedeğe ayırıp komple yepyeni bir sistem dizmek istiyorum..önümüzdeki aylarda yeni işlemciler, yıl sonunda yeni ekran kartları , yine ddr6 ram çıkacak ..bu durum itibariyle yepyeni pc için en ideal toplama zamanı hangi tarihtir?
DDR6 ramlar ile ilgili güncelleme 1 yıldan sonra geldi şuanda net tarih değil ben sadece teori üretiyorum ve tahminletim yıl sonuna doğru çıkması yıl sonunu bekleyin

zorlu123123

80+ Bronze
sistemim şuan da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

DDR6 ramlar ile ilgili güncelleme 1 yıldan sonra geldi şuanda net tarih değil ben sadece teori üretiyorum ve tahminletim yıl sonuna doğru çıkması yıl sonunu bekleyin
DDR 6 2027 den önce gelmesi imkansız am6 bile 2028 söyleniyor daha durun am5 betasındayız :D ne am6 sı DDR 6 sı :D

7800x3d anakart ile pc patlatan işlemciydi anakart üreticileri bile am5 e alışamadı daha yeni stabil olmaya bşladı 4 kanal ram kullanılmıyor am5 te ne ddr6 sından söz ediliyor ben onu anlamadım imkansız safsata haberler

Top Bottom