Abi ne diyebilirim ki. DDU driveri felc etse bile bilgisayar acilirken biosa girebilmen lazim cunku bilgisayar ilk acilirken hicbir driver yuklemeden acar. Bunun sebebi cok farkli bir sey baglantilari kontrol edebilir misin?
Sistemi bugamı soktu acaba, hdd siz çalıştırması gerekiyor, biosa atsın diye, hdd yada m2 varsa hepsini çıkar öyle başlat sistemi, f2 basçek yap sürekliAbi ne diyebilirim ki. DDU driveri felc etse bile bilgisayar acilirken biosa girebilmen lazim cunku bilgisayar ilk acilirken hicbir driver yuklemeden acar. Bunun sebebi cok farkli bir sey baglantilari kontrol edebilir misin?
5600x işlemci ile onboard görüntü nasıl alsın ?anakartınızda onboard varsa görüntü almayı denedinizmi ramleri çıkartıp tekrar takmayı deneyin açılması lazım gerekirse ekran kartınıda çıkarıp takın ddu ile kaldırmamandan kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıyorum
varsa diyorum zaten hacı olup olmadığını bilmiyordum farklı çözümlerde yazdım zaten aynı anda5600x işlemci ile onboard görüntü nasıl alsın ?
Pil değil cmos ayrı bir şeyYönlendirirmisin? Pil diyorsan çıkardım biraz bekledim taktım düzelmedi.