Yardım Dead Cells - Rise of the Giant DLC ve Son BOSS

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Selamlar efenim. Dead Cells oyununu bilenler bilir, geçen senelerde ÜCRETSİZ bir DLC'si çıkmıştı "Rise of the Giant" isimli. Ben bu DLC'yi almak istediğimde sadece oyunu açıyor, DLC vermiyor. Biraz araştırdım, sanırım son Boss'u öldürmem gerekiyormuş DLC'yi almak için. Ama bazı yerlerde de oyunu en az 5 kere bitirmem gerektiği de yazıyor. Ben bu illeti nasıl alacağım yahu? Oyunu kaç kere bitireceğim? Bir de son Boss nerede, ona nasıl ulaşırım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

5BC aldıktan sonra açılıyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya 1 kere bitirmek yeterliymiş.

5BC aldıktan sonra açılıyor diye biliyorum.

O zamandan beri Boss'u bir kez öldürdüm. 4 kez daha mı öldürmem gerek yani? Aynı Boss'u?

Nasıl etkinleştirebilirim DLC'yi? Cevaplarınız için teşekkürler bu arada.

O zamandan beri Boss'u bir kez öldürdüm. 4 kez daha mı öldürmem gerek yani? Aynı Boss'u?

Nasıl etkinleştirebilirim DLC'yi? Cevaplarınız için teşekkürler bu arada.
Hani ilk kez bitirdikten sonra oyunun başındaki kapı açılıyor ya? Oranın içinde bir anahtar var. Önce onu alman lazım.

Hani ilk kez bitirdikten sonra oyunun başındaki kapı açılıyor ya? Oranın içinde bir anahtar var. Önce onu alman lazım.
O anahtar ile Mezar diye bir yere girdim. Yani çoktan DLC'yi kullanmışım galiba. :D Sağ olun.

O anahtar ile Mezar diye bir yere girdim. Yani çoktan DLC'yi kullanmışım galiba. :D Sağ olun.
Oradan Mezar'a, oradan da Gardiyan'ın Sığınağı'na. İsimleri öyle mi bilmiyorum İngilizce'den çevirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,262
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri