Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Oynamadın mı la 1. oyunu?Sabırsızlıkla bekliyorum.
Oynamadın mı la 1. oyunu?Sabırsızlıkla bekliyorum.
Ondan önce yolda RDR 1 var, hatta şu an yazıyorum. Ondan sonra, GoW veya Uncharted gelir. Sırası motivasyonuma göre değişir.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Hepsini oynadım ama bitirmedim. O kadar uzun süre PS kullanamadım maalesef.Oynamadın mı la 1. oyunu?
Özelden bir soru soracağım hocam. Bakarsan sevinirim.Ondan önce yolda RDR 1 var, hatta şu an yazıyorum. Ondan sonra, GoW veya Uncharted gelir. Sırası motivasyonuma göre değişir.
Oyna oyna bayağı iyi.Hepsini oynadım ama bitirmedim. O kadar uzun süre PS kullanamadım maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelden bir soru soracağım hocam. Bakarsan sevinirim.
Uncharted aşığıyım. 3. oyunu yarısına kadar oynadım. TLOU hiç oynamadım. PS varken he GoW, PES, GTA 5 falan oynuyordum. En güzellerini atlamışım.Oyna oyna bayağı iyi.
Marvels Spiderman falan da bak bayağı iyi o da.Uncharted aşığıyım. 3. oyunu yarısına kadar oynadım. TLOU hiç oynamadım. PS varken he GoW, PES, GTA 5 falan oynuyordum. En güzellerini atlamışım.
Bakarım kanka hepsine. Belki döndüğüm zaman PS5 alırım.Marvels Spiderman falan da bak bayağı iyi o da.
Tam tersi, işlemci kullanımı düşük. Sistem iyiyse, tam olarak olmasa da yeterince stabil.RPCS3 maalesef stabil değil. İşlemci kullanımı da çok yüksek programın.
İlginç. 10400F ile denedim. %90 üstü gördüm.Tam tersi, işlemci kullanımı düşük. Sistem iyiyse, tam olarak olmasa da yeterince stabil.
RPCS3 her gün güncelleme alıyor. Değişkenlik olması normal. Ayrıca, işlemciler arasında da fark oluyor.İlginç. 10400F ile denedim. %90 üstü gördüm.