2-3 güne düşerDeadpool & Wolverine
gittim ama tekrar izlemek istiyorumNeden sinemaya gitmiyorsunuz?
200 TL bayılmaya ne gerek varNeden sinemaya gitmiyorsunuz?
200 TL nin bugünkü değerini düşünürsek gayet verilebilir bir ücret. Hem yasal olarak ve etik olarak doğru olan bu. Şuan 200TL ye yemek bile yok doğru düzgün.200 TL bayılmaya ne gerek var
Yasal veya etik olup olmaması zerre umrumda değil gider fullhdfilmizle den filmimi izlerim yanında 200 TL ye cips kola şuan bile yapasım geldi200 TL nin bugünkü değerini düşünürsek gayet verilebilir bir ücret. Hem yasal olarak ve etik olarak doğru olan bu. Şuan 200TL ye yemek bile yok doğru düzgün.
Hocam Amazon’da lays indirimi vardı dün 12 tanesi 270 tl di beleş prime video yapıp ful the boys izlemek sinemadan çok daha mantıklıYasal veya etik olup olmaması zerre umrumda değil gider fullhdfilmizle den filmimi izlerim yanında 200 TL ye cips kola şuan bile yapasım geldi
marvelin tum filmlerini izleyen biri olarak bence eglenceliydiFilm bir kaç güne düşer diye umuyorum. Hocam şunu da belirteyim benim çok sıkı bu iki karekteri seven izleyici arkadaşım bile bana film için çok beklentiye girme dediler. O yüzden kendinizi ekstra bi beklentiniz olmasın.