Deadpool & Wolverine gitmeden önce X-Men izleyip bitirmek istiyorum hangi sırayla izlemeliyim?
Hocam filmi beğendiniz mi ? Vizyon tarihini bile unutmuşum. Muhtemelen tek olduğum için de gitmem platforma düşünce izlerimLogan ve loki izlemen yeterli . (Bugun gittim izlendi).
Aşırı eğlendim ve beğendim . Baya komik sahneler vs vs var . Mutlaka gitmeniz öneririm.Tercihen X Men: 97 animasyon serisi de izlenebilir.
- X-Men: Birinci Sınıf
- X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
- X-Men Origins: Wolverine
- X-Men: Apocalypse
- Dark Phoenix
- x Men
- X2: X-Men United
- X-Men Son Direniş
- Wolverine
- Deadpool
- Deadpool 2
- The New Mutants
- Logan
- Deadpool and Wolwerine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam filmi beğendiniz mi ? Vizyon tarihini bile unutmuşum. Muhtemelen tek olduğum için de gitmem platforma düşünce izlerim
Ön gösterim de film baya beğenilmiş.
KesinlikleBir kaç yorum görmüştüm; "izlediğim en iyi 2.marvel filmi", "aşırı hypeli çok güzel filmdi" gibi yorumlar gördüm denildiği kadar var mı?
Gidecek marvel izleyen arkadaş falan yok hemde sinema biraz uzak üşendim açıkçasıAşırı eğlendim ve beğendim . Baya komik sahneler vs vs var . Mutlaka gitmeniz öneririm.
Kesinlikle
salon kalabalık mıydı bu arada ? Deadpool bile salonları doldurmuyorsa durum vahim.Aşırı eğlendim ve beğendim . Baya komik sahneler vs vs var . Mutlaka gitmeniz öneririm.
Kesinlikle
Biraz kalabalıktıGidecek marvel izleyen arkadaş falan yok hemde sinema biraz uzak üşendim açıkçasıDisney desen kimbilir kaç ay sonra platforma ekler , kaçak falan izlerim herhalde
salon kalabalık mıydı bu arada ? Deadpool bile salonları doldurmuyorsa durum vahim.