Neler Yeni

Yardım Deadpool & Wolverine nerden izleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Osmantrk

80+
Komik olan şey karaktersiz gibi bana hakaret etmen ve filmin gerçekten kötü olan yerlerini değil de kafana göre eleştiri yapmadan burası kötüydü diye anlatman bu eleştiri değil bu bildiğin karalama böyle konuşacaksan izleme izleyeceksende film hakkında konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela adam filme boş demiş evet konu olarak boştu o yüzden bu adam eleştiri yapıyor ama sen daha eleştiri yaptığını zannediyorsun yazık
belirttiğim yerler bana göre gerçekten kötü buna sen mi karar veriyorsun ? İzleme izle falan senin haddine değil dostum sınırlarıma girersen hakaretin allahını görürsün sanki filmi sen yaptın da seni eleştiriyorum gibi savunma

belirttiğim yerler bana göre gerçekten kötü buna sen mi karar veriyorsun ? İzleme izle falan senin haddine değil dostum sınırlarıma girersen hakaretin allahını görürsün sanki filmi sen yaptın da seni eleştiriyorum gibi savunma
daha fazla cevap vermeyeceğim sana

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

daha fazla cevap vermeyeceğim sana
İşte bende diyorum senin kötü bulduğun yerleri kötü bulan insanlar eleştiri yapmıyor filmden anlamadıkları için sallıyorlar bu arada çok korktum lütfen bana hakaret etme yalvarırım

Thadox

80+ Bronze

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
anladım dostum ben seni çok haklısın iyi günler
Beğenmediysen sen yap kardeşim ne demek filmi beğenmedin, mis gibi film milyonlarca kişi izlemiş sevmiş. Eleştiremezsin nokta. Marvel abim yaparsa en kralını yapar

Osmantrk

80+
Beğenmediysen sen yap kardeşim ne demek filmi beğenmedin, mis gibi film milyonlarca kişi izlemiş sevmiş. Eleştiremezsin nokta. Marvel abim yaparsa en kralını yapar
Sayıın CupOk çok özür diliyorum böyle bir hadsiz yorum, itamlarda bulundugum için. Acaba yorumumu kaldırsam siz ve koskoca Marvel mutlu olur muydunuz ? Milyonlarca insanın sevmesi acaba bende mi bir problem var diye düşündürmedi değil. Sanırım intihar etmeye gidiyoruu

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Sayıın CupOk çok özür diliyorum böyle bir hadsiz yorum, itamlarda bulundugum için. Acaba yorumumu kaldırsam siz ve koskoca Marvel mutlu olur muydunuz ? Milyonlarca insanın sevmesi acaba bende mi bir problem var diye düşündürmedi değil. Sanırım intihar etmeye gidiyoruu
Sil yorumları kardeşim sen eleştiri yapma bidaha. Adama bak ya boktan Marvel filmini eleştiriyor sen kimsin ne haddine

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Umut Altunsoy
Steam
https://steamcommunity.com/id/Bysecretgg/
Discord
BySecReT#7765

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
bomboş bi film olmuş ben 1saat dayanabildim. deadpool benim için bitmiştir :)

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Adamın sinemaya verecek parası olsa buraya yazar mı, korsan izleyebileceği bir platform arıyor. Madem bilmiyorsun kalabalık yapmasana arkadaşım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom