Gurkanpiro
80+ Gold
bizde sadece 7 8 kişi vardıAnkara Acity avm 80tl ye izledim ustelik salon yari yariya bostu.
bizde sadece 7 8 kişi vardıAnkara Acity avm 80tl ye izledim ustelik salon yari yariya bostu.
Sorun mizah yapmasında değil ki zaten dediğin gibi deadpool karakterinin karakteristik özelliği bu bahsettiğim şey bir replikte arda güler den bahsediyor mesela neden? Ne gerek var ? bunu anlamış değilim globalden türkiyeye bir indirgeme var seslendirmede tabi ki bu yapılabilir ama fazla yapılınca da filmin orjinal ham halini bozdugunu düşünüyorum gereksiz diyologlara ve Türk örf adet gelenek, gündemini de filme abartarak yedirmeye grerek oldugunu düşünmüyorum.deadpoolun amacı o mizah yapıyor ve turkce baya ıyı seyler cıkıyor ortaya
bunu marvel izin vermiştir kesin benim fikrimce her ulkeye gore degısıyor sanırımSorun mizah yapmasında değil ki zaten dediğin gibi deadpool karakterinin karakteristik özelliği bu bahsettiğim şey bir replikte arda güler den bahsediyor mesela neden? Ne gerek var ? bunu anlamış değilim globalden türkiyeye bir indirgeme var seslendirmede tabi ki bu yapılabilir ama fazla yapılınca da filmin orjinal ham halini bozdugunu düşünüyorum gereksiz diyologlara ve Türk örf adet gelenek, gündemini de filme abartarak yedirmeye grerek oldugunu düşünmüyorum.
muhtemelen dediğin gibidir gerekli mecraların izni olmadan mümkün olacağını düşünmüyorum. Benim gibi düşünen 1 2 kişi vardır zaten. Dediğim gibi fan service gibi yorumluyorumbunu marvel izin vermiştir kesin benim fikrimce her ulkeye gore degısıyor sanırım
Hocam o arda guler ornegi gibi ulkeden ulkeye degismesine yerellestirme deniyor. Bazen cok eglenceli olup filmin seyir zevkini arttirsada abartildigi zaman gercekten filmin orjinalligini cok bozuyor, siritiyor. Deadpool & Wolverine filminde guzel ornekler olsada biraz fazla bence. ilk bastaki arda guler esprisi cok iyiyken sondaki aspava esprisi olmamis bence.Sorun mizah yapmasında değil ki zaten dediğin gibi deadpool karakterinin karakteristik özelliği bu bahsettiğim şey bir replikte arda güler den bahsediyor mesela neden? Ne gerek var ? bunu anlamış değilim globalden türkiyeye bir indirgeme var seslendirmede tabi ki bu yapılabilir ama fazla yapılınca da filmin orjinal ham halini bozdugunu düşünüyorum gereksiz diyologlara ve Türk örf adet gelenek, gündemini de filme abartarak yedirmeye grerek oldugunu düşünmüyorum.
Deadpool karakterini Turkiyede bu kadar sevdiren bence Harun Can'in kufurleri oldugu gibi aktarmasi ve turklerin cok kullandigi kufurleri koymasi (surekli lanet olsun demek yerine) ve yerellestirmeyi iyi yapmasiHocam o arda guler ornegi gibi ulkeden ulkeye degismesine yerellestirme deniyor. Bazen cok eglenceli olup filmin seyir zevkini arttirsada abartildigi zaman gercekten filmin orjinalligini cok bozuyor, siritiyor. Deadpool & Wolverine filminde guzel ornekler olsada biraz fazla bence. ilk bastaki arda guler esprisi cok iyiyken sondaki aspava esprisi olmamis bence.
kanka gece gece çok güldüm durumun buraya geleceğini biliyodum çok pardooonArkadaşlar link dışında her şeyi açıkladığınız için teşekkür ederim ya gerçekten
İzleme madem filmi seven milyonlarca insan varken sen sevmezsen sevmeSorun mizah yapmasında değil ki zaten dediğin gibi deadpool karakterinin karakteristik özelliği bu bahsettiğim şey bir replikte arda güler den bahsediyor mesela neden? Ne gerek var ? bunu anlamış değilim globalden türkiyeye bir indirgeme var seslendirmede tabi ki bu yapılabilir ama fazla yapılınca da filmin orjinal ham halini bozdugunu düşünüyorum gereksiz diyologlara ve Türk örf adet gelenek, gündemini de filme abartarak yedirmeye grerek oldugunu düşünmüyorum.
aha geldi kaşmer oğuz pardon kaşmerli olacaktı. Kardeşim zaten ben eleştiri yapıyorum neden saçma sapan gerici yorum yapıyorsun bana karşı ? İzlerim izlemem istersem götüme sokarım sanane ap tal fan seniİzleme madem filmi seven milyonlarca insan varken sen sevmezsen sevme
anlamadıgım şey milyonlarca insan seviyor diye ben izleyip eleştiremeyecek miyim ? Belki de filmi izlerken düşüncelerim oldukça olumluydu nereden bileceksin ? Yaklaşımın o kadar tanıdık bir Türk seçmen profilini yansıtıyor ki ah yazık size... %52 seviyor diye ben sevmek zorunda değilim. Eleştiririm. İtin götüne de sokarım .İzleme madem filmi seven milyonlarca insan varken sen sevmezsen sevme
Komik olan şey karaktersiz gibi bana hakaret etmen ve filmin gerçekten kötü olan yerlerini değil de kafana göre eleştiri yapmadan burası kötüydü diye anlatman bu eleştiri değil bu bildiğin karalama böyle konuşacaksan izleme izleyeceksende film hakkında konuşmaaha geldi kaşmer oğuz pardon kaşmerli olacaktı. Kardeşim zaten ben eleştiri yapıyorum neden saçma sapan gerici yorum yapıyorsun bana karşı ? İzlerim izlemem istersem götüme sokarım sanane ap tal fan seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadıgım şey milyonlarca insan seviyor diye ben izleyip eleştiremeyecek miyim ? Belki de filmi izlerken düşüncelerim oldukça olumluydu nereden bileceksin ? Yaklaşımın o kadar tanıdık bir Türk seçmen profilini yansıtıyor ki ah yazık size... %52 seviyor diye ben sevmek zorunda değilim. Eleştiririm. İtin götüne de sokarım .
karaktersizim senin gibi insanlara da hakaret etmekten çekinmemKomik olan şey karaktersiz gibi bana hakaret etmen ve filmin gerçekten kötü olan yerlerini değil de kafana göre eleştiri yapmadan burası kötüydü diye anlatman bu eleştiri değil bu bildiğin karalama böyle konuşacaksan izleme izleyeceksende film hakkında konuşma
Allah Allah nasıl bir insanmışım ben anlatsana çok merak ettimkaraktersizim senin gibi insanlara da hakaret etmekten çekinmem