Neler Yeni

Deamon Bafır (İncehesap)

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Arkadaşlar merhaba, İncehesap'tan deamon bafır aldım ürünü yaklaşık 1 haftadır inceliyorum fakat sistem yüke bindiği anda PSU'dan bobin sesi geliyor 'ciz' diye ses gelmeye başlıyor. Sorun teşkil eder mi değişim iade mi yapayım ?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
belirtmişsiniz zaten coil wine mecvut çok rahatsız etmiyorsa belli bir süre durumu gözlemleyebilirsiniz artış yada daha farklı bir durum olursa göndermeniz durumunda incehesap yardımcı olacaktır.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belirtmişsiniz zaten coil wine mecvut çok rahatsız etmiyorsa belli bir süre durumu gözlemleyebilirsiniz artış yada daha farklı bir durum olursa göndermeniz durumunda incehesap yardımcı olacaktır.
Rahatsız edici bir durumu yok şuan fakat her hangi bir zarar verir mi sisteme patlama bozma ?

VERUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Bora Gül
Instagram
bora_gul
Steam
bora_gul
Biz zararı olmaz sadece ses yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ufuk imrah
Arkadaşlar merhaba, İncehesap'tan deamon bafır aldım ürünü yaklaşık 1 haftadır inceliyorum fakat sistem yüke bindiği anda PSU'dan bobin sesi geliyor 'ciz' diye ses gelmeye başlıyor. Sorun teşkil eder mi değişim iade mi yapayım ?
Aynı sistemi bende aldım ve aynı sorun var. Konuyla ilgili mail attım. Ayrıca kasa inanılmaz ısınıyor büyük ihtimal egzoz fanı olmadığı için.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
herhangi bir şekilde sisteme zarar vermez üreticiler için coil whine her daim olasıdır gpu ve psu da
yük altında olması da coil whine sorununu normalleştiriyor aslında ama aklınızda kalacağına sadece psu yu söküp gönderilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rahatsız edici bir durumu yok şuan fakat her hangi bir zarar verir mi sisteme patlama bozma ?
herhangi bir şekilde sisteme zarar vermez üreticiler için coil whine her daim olasıdır gpu ve psu da
yük altında olması da coil whine sorununu normalleştiriyor aslında ama aklınızda kalacağına sadece psu yu söküp gönderilebilir

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sistemi bende aldım ve aynı sorun var. Konuyla ilgili mail attım. Ayrıca kasa inanılmaz ısınıyor büyük ihtimal egzoz fanı olmadığı için.
Aynı sorun bende de vardı egzoz fanı sipariş ettim 4 adet aldım. Ve diğer şikayetim de kasa temperli cam yazıyordu pleksi olduğu için yine mail attım 100 tl hediye kuponu verdiler.

Sen böyle dediğin için şüpheye düştüm. Acaba ekran kartından geliyor olabilir mi bunu nasıl test edebilirim. Kapağı açıp ekran kartını dinlesem fark edilir demi ona göre parçayı yollıyım

Biz zararı olmaz sadece ses yapar
Ses rahatsız ediyorsa en iyisi geri yollamak demi :D

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
hiç kullanmadım ama kasa gerçekten sorunlu çok belli görselinden

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
nk
Aynı sorun bende de vardı egzoz fanı sipariş ettim 4 adet aldım. Ve diğer şikayetim de kasa temperli cam yazıyordu pleksi olduğu için yine mail attım 100 TL hediye kuponu verdiler.

Sen böyle dediğin için şüpheye düştüm. Acaba ekran kartından geliyor olabilir mi bunu nasıl test edebilirim. Kapağı açıp ekran kartını dinlesem fark edilir demi ona göre parçayı yollıyım

Ses rahatsız ediyorsa en iyisi geri yollamak demi :D

evet kapak açık şekilde ekran kartına yaklaşınca tespit edebilirsiniz

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Egzoz fan yok mu gerçekten? Böyle bir şey mümkün mü
Malesef yok. Ben adlığım zaman hediye oalrak rgbli 40x40 gamepower mouse pad yolladılar. Şuan fan yolluyorlar hediye olarak 1 adet

hiç kullanmadım ama kasa gerçekten sorunlu çok belli görselinden
Kasa güzel gibi aslında fakat sorunlu olan kasa mı yoksa incehesap mı düşünmek gerek

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Malesef yok. Ben adlığım zaman hediye oalrak rgbli 40x40 gamepower mouse pad yolladılar. Şuan fan yolluyorlar hediye olarak 1 adet

Kasa güzel gibi aslında fakat sorunlu olan kasa mı yoksa incehesap mı düşünmek gerek
Abi yahu o kadar sistem satıyorlar egzoz fansız olmaz ki, yarın bigün yine kendileri uğraşıyor arıza çıkınca

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Abi yahu o kadar sistem satıyorlar egzoz fansız olmaz ki, yarın bigün yine kendileri uğraşıyor arıza çıkınca
Uğraşmak isterlerse oda. Sistem aşırı ısınıyordu bide elimi kasanın üstüne koymuştum 1 kere baya sıcaklık vardı ertesi gün 4 tane fan aldım 2 üste bir arkaya taktım

Adres at özelden sana 1 adet fan hediye ediyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,219
Üyeler
165,490
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom