Neler Yeni

Yardım Deathadder v2 fare tekerleği sorunu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana.
Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem değişim sağlarlar mı? 14 gün daha dolmadı bu yüzden servisle uğraştırmazlar diye düşünüyorum. İade de kesinlikle yapamam 250tlye bir daha bulamam bu ürünü aşırı sevdim. İtopya ile değişim yapan varsa bilgi verebilir mi?

Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Evet ama ben mağazadan satın aldım ve o gün mağazadan satın alan herkese e-irsaliye verdi fatura yerine itopya... Şuan faturam e-fatura olarakta gelmedi. Hem yeni Razer distribütörü Bilkom. Bu yüzden Arena'nın artık iyi bir servis sağlayacağını düşünmüyorum. Mağazadan aldığım içinde iade edemem. Hem zaten itopya iade kabul etmiyor. Çok arada kaldım.
Değiştirmediler thhde aylardır savunması istendi yazıyor elimde kaldı böyle kullanıyorum.

Feanore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Öztan
Değiştirmediler thhde aylardır savunması istendi yazıyor elimde kaldı böyle kullanıyorum.
Razer'a yazdınız mı? Razer'ın yeni distribütörü Bilkom artık. O yüzden Arena Bilgisayar elindeki kronik sorunlu, iade ürünleri satmak için satın aldığımız yerden ucuz fiyata satıyor bence ama bu şekilde de mağdur oluyoruz. Isterseniz Razer'a yazın ve "Itopya'dan satın aldığım mouse'a Arena Bilgisayar destek vermiyor" deyin. Belki bir şeyler yapabilirler. Deneyin şansınızı. Işe yarayacaktır.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Razer'a yazdınız mı? Razer'ın yeni distribütörü Bilkom artık. O yüzden Arena Bilgisayar elindeki kronik sorunlu, iade ürünleri satmak için satın aldığımız yerden ucuz fiyata satıyor bence ama bu şekilde de mağdur oluyoruz. Isterseniz Razer'a yazın ve "Itopya'dan satın aldığım mouse'a Arena Bilgisayar destek vermiyor" deyin. Belki bir şeyler yapabilirler. Deneyin şansınızı. Işe yarayacaktır.
Suanlik benim için problem yok korkum daha kötü olursa diyeydi. Bir şeye sürtünüyor gibi sesi var o sesi yaparken ufak titreşim yapıyor.

Feanore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Öztan
Suanlik benim için problem yok korkum daha kötü olursa diyeydi. Bir şeye sürtünüyor gibi sesi var o sesi yaparken ufak titreşim yapıyor.
Hocam bu yüzden değişim yapmışlar ama diğer arkadaşlara size de yapmaları lazımdı. Razer'a Arena Bilgisayar distrbütörlüğündeki Itopya'dan alınma mouse'umda tekerlek sorunu olmasına rağmen iade almadılar yazın yeni bir mouse göndereceklerdir. THH'ye bir aydan uzun süredir de cevap vermedilerse ilçe THH'yi arayıp ileriki aşamaya geçmeleri gerektiğini bu hakkınız olduğunu söyleyin. Saygılar.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim

18.4.2022 09:02:37
Savunması İstendi
Razer supporta bağlanamıyorum hep ana sayfaya atıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,065
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom