Neler Yeni

Yardım Deathadder v2 fare tekerleği sorunu

slm.ycl02

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,435
Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana.
Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem değişim sağlarlar mı? 14 gün daha dolmadı bu yüzden servisle uğraştırmazlar diye düşünüyorum. İade de kesinlikle yapamam 250tlye bir daha bulamam bu ürünü aşırı sevdim. İtopya ile değişim yapan varsa bilgi verebilir mi?

Son düzenleme:
Bende de o ses var, çoğunda var zaten boşuna yollamışsın.

Son düzenleme:
Arıza bulunamadı diyip geri geldi ürün ne yapmam gerekiyor? İşin kötü tarafı gelir gelmez açıp baktım hala cızırtı geliyor inceleyip sorun bulmamaları şaşırttı.
Ben de scroll jumping ve kenarlarında açıklık vardı sorun yok deyip geri yolladılar. Tekrar iletişime geçip yolladım değişim talebini onaylamışlar gelen mouse da sorun çıkmaz umarım

Ben de scroll jumping ve kenarlarında açıklık vardı sorun yok deyip geri yolladılar. Tekrar iletişime geçip yolladım değişim talebini onaylamışlar gelen mouse da sorun çıkmaz umarım
Hocam 2 mouse var v2, biri sorunsuz bu elimdeki böyle. Hani ikisinde de olsa eyvallah da sadece bunda var ve hoş bir his değil. Ve baya baya duyulan bir ses çıkarıyor. İçinde bir şey sürtünüyor gibi.

yapar büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(değiştirirsen önerimdir) bu arada g102 alabilirsin önerimdir elim büyük ama mouse denildiği kadar rahatsız edecek boyutta değil ve driver görünüm rahatlığı çok iyi aşırı memnunum şuan viper mini yerine iyi ki almışım

inceleme konum burada yakında uzun kullanımı atacağım ilk ayın sonunda
g102 kotu bir mouse alinmamali

d2w den gecilmez o mouse a

Hocam 2 mouse var v2, biri sorunsuz bu elimdeki böyle. Hani ikisinde de olsa eyvallah da sadece bunda var ve hoş bir his değil. Ve baya baya duyulan bir ses çıkarıyor. İçinde bir şey sürtünüyor gibi.
Anladım hocam dediğiniz şey benim eski mouseda da vardı pek dert etmemiştim diğer sorunlara göre

Anladım hocam dediğiniz şey benim eski mouseda da vardı pek dert etmemiştim diğer sorunlara göre
Hocam sıfır farede olması normal mi? Yoksa uzun süre kullanınca mı çıktı sizdeki?

Hocam sıfır farede olması normal mi? Yoksa uzun süre kullanınca mı çıktı sizdeki?
Hocam normal değil şans işi. Ben de itopya indiriminde aldım direk mouse öyle çıktı

Merhabalar. Geçenki itopya indiriminde 2 tane deathadder v2 almıştım biri arkadaşıma biri bana.
Benimkinin scrollunda tuhaf bir ses var aşağı kaydırırken sanki yağlanmamış bobin dönüyor gibi bir ses çıkıyor ve titreşim oluyor scrollu kaydırırken. Daha 7 gün oldu alalı itopya ile iletişime geçsem değişim sağlarlar mı? 14 gün daha dolmadı bu yüzden servisle uğraştırmazlar diye düşünüyorum. İade de kesinlikle yapamam 250tlye bir daha bulamam bu ürünü aşırı sevdim. İtopya ile değişim yapan varsa bilgi verebilir ?
Hocam bende de bu sorun var hem yukarı hem aşağı kaydırırken ses çıkarıyor. Sağ tarafta oldukça esnek. Çözüm için nasıl bir yol izlediniz benim için neler önerirsiniz?

Hocam normal değil şans işi. Ben de itopya indiriminde aldım direk mouse öyle çıktı
Bende yeni aldım ve aynı sorun mevcut. Itopya mağazadan aldığım için değişim ve ya iade yapmayacaktır. Başka önerileriniz var mı?

Hocam bende de bu sorun var hem yukarı hem aşağı kaydırırken ses çıkarıyor. Sağ tarafta oldukça esnek. Çözüm için nasıl bir yol izlediniz benim için neler önerirsiniz?

Bende yeni aldım ve aynı sorun mevcut. Itopya mağazadan aldığım için değişim ve ya iade yapmayacaktır. Başka önerileriniz var mı?
Servise gönderebilirsiniz

yapar büyük ihtimalle

(değiştirirsen önerimdir) bu arada g102 alabilirsin önerimdir elim büyük ama mouse denildiği kadar rahatsız edecek boyutta değil ve driver görünüm rahatlığı çok iyi aşırı memnunum şuan viper mini yerine iyi ki almışım

inceleme konum burada yakında uzun kullanımı atacağım ilk ayın sonunda
G102 KRONİK ALMAYIN ALDIRMAYIN

Servise gönderebilirsiniz
Evet ama ben mağazadan satın aldım ve o gün mağazadan satın alan herkese e-irsaliye verdi fatura yerine itopya... Şuan faturam e-fatura olarakta gelmedi. Hem yeni Razer distribütörü Bilkom. Bu yüzden Arena'nın artık iyi bir servis sağlayacağını düşünmüyorum. Mağazadan aldığım içinde iade edemem. Hem zaten itopya iade kabul etmiyor. Çok arada kaldım.

Geri