Neler Yeni

Deathadder V3 Pro Vs Waizowl OGM V2 Pro

Hangisi?

• Waizowl Ogm Pro V2

Oylar: 2 33.3%
  • Razer Deathadder V3 Pro

Oylar: 4 66.7%
  • Başka bir şey al.

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    6
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Efe Metin
Arkadaşlar, palm tutan biriyim. Arada claw da tutuyorum ama çok az. Normalde magnezyum mouse istiyorum ama hem gereksiz pahalı gelmeye başladı hem de palm gripe olmaz diyenler var. Bütçem max 5000 ama indirimdeki ürünler için şu anlık 3500

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Naci
Arkadaşlar, palm tutan biriyim. Arada claw da tutuyorum ama çok az. Normalde magnezyum mouse istiyorum ama hem gereksiz pahalı gelmeye başladı hem de palm gripe olmaz diyenler var. Bütçem max 5000 ama indirimdeki ürünler için şu anlık 3500
Hocam hangisini aldın? Memnun musun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Efe Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hangisini aldın? Memnun musun?
Daha almadım. Dav3 pro'dan vazgeçtim ama. Hem zam geldi hem de Synapse 4 berbat bir uygulama. Kulaklıktan deneyimledim. Waizowl veya daha düşük bütçe için Z1 Pro Max alacağım.

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Naci
Daha almadım. Dav3 pro'dan vazgeçtim ama. Hem zam geldi hem de Synapse 4 berbat bir uygulama. Kulaklıktan deneyimledim. Waizowl veya daha düşük bütçe için Z1 Pro Max alacağım.
Bende ogm pro v2 zeus modelini alicam stok bekliyorum. İnşallah hayırlısı olur hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Efe Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zam gelmeseydi iyiydi de mouselara. Aslında yurtdışını öldürmselerdi alırdım. Şu an şüphedeyim. Mechkeys'den belki hala alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,483
Üyeler
167,846
Son üye
cagrain
Top Bottom