Neler Yeni

Razer Viper V2 Pro vs Razer DeathAdder V3 Pro vs WLmouse Beast X

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
Kablosuz mouse almak istiyorum. Elim 19 cm falan o yüzden mini almak istemiyorum bu mouselar arasında kaldım fps - mmo gaming için sizce hangisini almalıyım?

Bu arada tutuşum claw - fingertip grip şeklinde ikisi de oluyor. Ve başka kablosuz mouse önerilerine de açığım.

Son düzenleme:

Killaura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kıvanç
Kablosuz mouse almak istiyorum. Elim 19 cm falan o yüzden mini almak istemiyorum bu mouselar arasında kaldım fps - mmo gaming için sizce hangisini almalıyım?

Bu arada tutuşum claw grip. Ve başka kablosuz mouse önerilerine de açığım.
V2 pro ve v3 pro özelliklerinde fark yok sanırım v3 pro daha yeni daha ağır v2 pro daha hafif ben v2 pro kullanıyorum bana cok sorun çıkarttı şuan garantide diğer mouse hakkında bilgim yok ama v2 pro veya v3 pro aynılar claw grip için v2 pro daha iyi ama sora v2 de alınabilr aynı fiyata

dgkn9898

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Algül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V2 pro ve v3 pro özelliklerinde fark yok sanırım v3 pro daha yeni daha ağır v2 pro daha hafif ben v2 pro kullanıyorum bana cok sorun çıkarttı şuan garantide diğer mouse hakkında bilgim yok ama v2 pro veya v3 pro aynılar claw grip için v2 pro daha iyi ama sora v2 de alınabilr aynı fiyata
claw-fingertip grip karışık tutuyorum eksik yazmışım. v2 de ne gibi sorunlar yaşadın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,005
Üyeler
172,019
Son üye
Skymoonq
Top Bottom