Onun sebebi artık üretilmemeleri. 2. el alınmazsa bu fiyatlara görmeniz normal.O anakarta cidden 750 mi verdiniz?
Ona 750 vereceğinize sokağa atsanız daha iyi olurmuş, hiç olmazsa ihtiyacı olan birinin işini görürdü.
İşte bu yüzden bir şeyi aldıktan sonra konu açmayın. İlk baştan diyin benim bu kadar bütçem var bana bilgisayar lazım diye.Bilgisayar toplamakta yeniyim, 2 dakika içinde 2 sayfa anakart eleştirisi geldi, haklısınız anakartı iade ettim gelmeden
O da sıfır değildir ki, bilgisayarcılar çok satıyor öylesiniOnun sebebi artık üretilmemeleri. 2. el alınmazsa bu fiyatlara görmeniz normal.
patriot burust al 120 gb o daha iyi ve aynı fiyatMerhaba arkadaşlar Dedem akşama kadar bilgisayarda okey oynar yanındada televizyon izler, televizyon izlediği için bilgisayarın Win 7 olması lazım kartı Win 10 desteklemiyor, aslında bilgisayarı topladım sadece görüşlerini almak için yazıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
evet parçalar bunlar ssd hızlı açılması için var eski kasada 5 dakika bekliyordu adam.
Alınmaz, letgo veya sahibindenden almanızı öneririmAlıntıyı görüntüle
budamı pahalı
5 dakika sürmezse 3 dakika sürer. Ama yine uzun sürer. Core2duodan mucizeler beklemeyin. 2006 yılında çıkmış bir işlemciden bahsediyoruz. Bu forumda 2006dan sonra doğmuş yığınla üye var. Öyle hesap et. Ayrıca 2000 lira verip böyle bir sistem toplamak paraya yazık etmek demek. Ben senin yerinde olsam her şeyi iptal eder forumda konu açarım 2000tl bütçe ile PC diye.En azından 5 dakika sürmez ucuz sata 1 ssd
Onlar da sıfır değil ama.2. el olmaz
Gelmeden iade edemezsin çünkü kargolandı diyor, kargocu kapına geldiğinde teslim alma geri gidicek de.Bilgisayar toplamakta yeniyim, 2 dakika içinde 2 sayfa anakart eleştirisi geldi, haklısınız anakartı iade ettim gelmeden