Neler Yeni

Deep Cool MATREXX 55 MESH iyi midir ?

Reaksiyon skoru
1,782

Bu ürünü almayı düşünüyorum aradığım özellikler şu 2000-3000 serisi kartların sığması,iyi hava akışı,kule tipi ve 240mm soğutma takılabilmesi yakında 2060 geçicem sizce iyi olur mu ailemi çok zorlamak istemiyorum bu konuda 500 liraya güzel başka kasa varsa önerebilirsiniz.Rgb takıntım yok istediğim özellikleri karşılasın yeter

Bu ürünü almayı düşünüyorum aradığım özellikler şu 2000-3000 serisi kartların sığması,iyi hava akışı,kule tipi ve 240mm soğutma takılabilmesi yakında 2060 geçicem sizce iyi olur mu ailemi çok zorlamak istemiyorum bu konuda 500 liraya güzel başka kasa varsa önerebilirsiniz.RGB takıntım yok istediğim özellikleri karşılasın yeter
Dark guardion mini tavsiye ederim

Bu ürünü almayı düşünüyorum aradığım özellikler şu 2000-3000 serisi kartların sığması,iyi hava akışı,kule tipi ve 240mm soğutma takılabilmesi yakında 2060 geçicem sizce iyi olur mu ailemi çok zorlamak istemiyorum bu konuda 500 liraya güzel başka kasa varsa önerebilirsiniz.RGB takıntım yok istediğim özellikleri karşılasın yeter
Güzel bence, alınabilir.

Çok küçük geldi bana o kasa yani 2 fanlı bir ekran kartı sığıyor sadece ilerde 3 fanlı alma ihtimalimde var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede güzel ve fiyatı iyi hatta yanında Mx-4 termal macun alıcam
Bence alınır hatta göz koydum

Tavsiye ederim, mesh olmayan versiyonu da çok şık duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,757
Üyeler
173,416
Son üye
Starrx
Geri