Deep cool vs gamepower vs team force

Ls720 tek geçer. Tek eksiği biraz sesli. Gamepowera yanaşma bile. Siren de fp modellerden, görünüşe önem veriyorsan alınabilir.

Siren hava akışı ve pompa dönüş hızında daha önde ve boyut olarak deepcooldan birazcık daha küçük ses bakımından deepcool daha önde.

LT720 var başka da yok.
hocam 120mm fan alıcam 3lü ekran kartına hava akşı sağlamak için kasanın altına takıcam argb olmasını istiyorum. kasanın altına takacağım için çok performanslı bir şey olması gerektiğini düşünmüyorum siz ne dersiniz kasa Lian Li216. ARGB istediğim için gamepower air turbine beğendim fiyatı da uygun geldi açıkçası alınır mı? detaylı bir inceleme yok kullananlar genel olarak memnun ama bilemedim sizin önereceğiniz bir şey var mıdır ?

hocam 120mm fan alıcam 3lü ekran kartına hava akşı sağlamak için kasanın altına takıcam argb olmasını istiyorum. kasanın altına takacağım için çok performanslı bir şey olması gerektiğini düşünmüyorum siz ne dersiniz kasa Lian Li216. ARGB istediğim için gamepower air turbine beğendim fiyatı da uygun geldi açıkçası alınır mı? detaylı bir inceleme yok kullananlar genel olarak memnun ama bilemedim sizin önereceğiniz bir şey var mıdır ?
Kendi konunu aç lütfen burayı karıştırma.

Deep cool al geç ls veya lt seçebilirsiniz pek fark yok zaten aralarında

Son düzenleme:

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-10-17 175438.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-17 175438.png
    109.4 KB · Hit: 75
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,817
Üyeler