- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben sadece tor ile girmiştim hukuksal bir şey olur muHayır, download yapmadığınız sürece risk yok
Hocam ben sadece tor ile girmiştim hukuksal bir şey olur muHayır, download yapmadığınız sürece risk yok
yokHocam ben sadece tor ile girmiştim hukuksal bir şey olur mu
Ne düzenlendi kankaDüzenlendi
hocam bir sey olmaz ya niye bu kadar korktun ki sen. fbi gelip evini basacak değil hoş.Ben bu kadar kaygı duyuyorken gelip (!) ironi de olsa böyle bi şey yazman hoş değil. Benim yaşadığım ve bu korkum sana örnek olsun ne sor ne araştır ne de ironi yap hocam nacizane tavsiyem...
Dostum korkum fbi ın beni takibe alması ki kapıma gelmezler ama getirtebilirler polisleri sonuçta...hocam bir sey olmaz ya niye bu kadar korktun ki sen. fbi gelip evini basacak değil hoş.
Dostum merak ettim deep webi..Neden Böyle bişey yapmak gereği duydun ki ?
dostum bende merak ediyorum ama çok merak iyi değildirDostum merak ettim deep webi..
İroni de dostum xddmit takip listesine hoşgeldin.
Darkwebtir o knkArkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?
Bilmiyorum artık ne oldugunu dostum.. Başıma bir şey gelmediği sürece sıkıntı yok zaten daha da ne darkına ne deepine girerim xdDarkwebtir o knk