Neler Yeni

Deep webde denk geldiğim iğrenç site

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
BTW bişe olmaz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,193
İsim
.
Hocam şimdi baktım da o ***** site şuan çoğu sitede listede var. Bu demek oluyor ki alt katman değil di mi? Eğer değilse çok kötü ya bu kadar kolay ulaşılır hale gelmiş.. Şikayet edeceğimiz bir yer yok mu?
Kendi sunucuları üzerinden siteyi açtıkları için anca erişim yasağı gelebilir o da tor sayesinde kalkıyor. Maalesef şikayet etsen de hiç bir şey değişmez

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Kendi sunucuları üzerinden siteyi açtıkları için anca erişim yasağı gelebilir o da tor sayesinde kalkıyor. Maalesef şikayet etsen de hiç bir şey değişmez
Anladım dostum.. Bana hukuksal anlamda bir sıkıntı olmaz yani değil mi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,193
İsim
.
Böyle insanlara bence işkenceli idam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden devlet deep web tarzı yerlere yasak koymuyor acaba
Altyapısı bildiğimiz engellenebilir sitelerinki gibi erişilebilir sunuculara sahip değil. Ayrıca tor browser veya alternatifleri vpn ile erişim engeli konulsa bile girilmesini sağlıyor

Yakos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Altyapısı bildiğimiz engellenebilir sitelerinki gibi erişilebilir sunuculara sahip değil. Ayrıca tor browser veya alternatifleri vpn ile erişim engeli konulsa bile girilmesini sağlıyor
Dostum hukuksal anlamda bir sorun yaşar mıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
bir şey olmaz

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,939
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Bazı forumlarda o siteleri fbi bilerek oluşturmuş torla girsen de izlenebilirsin başına dert açmış olabilirsin gibi yorumlar geldi.. Baya korkuyorum ya
aynen knk fbi open the door

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,002
İsim
Taha yücel
Arkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?
Pedofoli nedir ?

Top Bottom