Kendi sunucuları üzerinden siteyi açtıkları için anca erişim yasağı gelebilir o da tor sayesinde kalkıyor. Maalesef şikayet etsen de hiç bir şey değişmezHocam şimdi baktım da o ***** site şuan çoğu sitede listede var. Bu demek oluyor ki alt katman değil di mi? Eğer değilse çok kötü ya bu kadar kolay ulaşılır hale gelmiş.. Şikayet edeceğimiz bir yer yok mu?
Anladım dostum.. Bana hukuksal anlamda bir sıkıntı olmaz yani değil miKendi sunucuları üzerinden siteyi açtıkları için anca erişim yasağı gelebilir o da tor sayesinde kalkıyor. Maalesef şikayet etsen de hiç bir şey değişmez
Böyle insanlara bence işkenceli idam lazımmaalesef pedofili içerikli videolar gördüm
Altyapısı bildiğimiz engellenebilir sitelerinki gibi erişilebilir sunuculara sahip değil. Ayrıca tor browser veya alternatifleri vpn ile erişim engeli konulsa bile girilmesini sağlıyorBöyle insanlara bence işkenceli idam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden devlet deep web tarzı yerlere yasak koymuyor acaba
Dostum hukuksal anlamda bir sorun yaşar mıyımAltyapısı bildiğimiz engellenebilir sitelerinki gibi erişilebilir sunuculara sahip değil. Ayrıca tor browser veya alternatifleri vpn ile erişim engeli konulsa bile girilmesini sağlıyor
HayırDostum hukuksal anlamda bir sorun yaşar mıyım
Bazı forumlarda o siteleri fbi bilerek oluşturmuş torla girsen de izlenebilirsin başına dert açmış olabilirsin gibi yorumlar geldi.. Baya korkuyorum yaHayır
Dediğim gibi, FBI' in ülkemizde herhangi bir yetkisi yok. EndişelenmeyinBazı forumlarda o siteleri fbi bilerek oluşturmuş torla girsen de izlenebilirsin başına dert açmış olabilirsin gibi yorumlar geldi.. Baya korkuyorum ya
aynen knk fbi open the doorBazı forumlarda o siteleri fbi bilerek oluşturmuş torla girsen de izlenebilirsin başına dert açmış olabilirsin gibi yorumlar geldi.. Baya korkuyorum ya
Pedofoli nedir ?Arkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?
Pedofoli nedir ?