Deep webde denk geldiğim iğrenç site

Hocam şimdi baktım da o ***** site şuan çoğu sitede listede var. Bu demek oluyor ki alt katman değil di mi? Eğer değilse çok kötü ya bu kadar kolay ulaşılır hale gelmiş.. Şikayet edeceğimiz bir yer yok mu?
Kendi sunucuları üzerinden siteyi açtıkları için anca erişim yasağı gelebilir o da tor sayesinde kalkıyor. Maalesef şikayet etsen de hiç bir şey değişmez

maalesef pedofili içerikli videolar gördüm
Böyle insanlara bence işkenceli idam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden devlet deep web tarzı yerlere yasak koymuyor acaba

Böyle insanlara bence işkenceli idam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden devlet deep web tarzı yerlere yasak koymuyor acaba
Altyapısı bildiğimiz engellenebilir sitelerinki gibi erişilebilir sunuculara sahip değil. Ayrıca tor browser veya alternatifleri vpn ile erişim engeli konulsa bile girilmesini sağlıyor

Altyapısı bildiğimiz engellenebilir sitelerinki gibi erişilebilir sunuculara sahip değil. Ayrıca tor browser veya alternatifleri vpn ile erişim engeli konulsa bile girilmesini sağlıyor
Dostum hukuksal anlamda bir sorun yaşar mıyım

Bazı forumlarda o siteleri fbi bilerek oluşturmuş torla girsen de izlenebilirsin başına dert açmış olabilirsin gibi yorumlar geldi.. Baya korkuyorum ya
aynen knk fbi open the door

Arkadaşlar merak ve can sıkıntısından telefondan deep web linkleri aramaya başladım. Yabancı sitelerden bulduğum bi siteye girdim ve onion uzantılı bi linki tor browser ile açtım. Karşıma boş sayfada robot doğrulaması için harf girmem gerekti girdim. Daha sonra siteye girdim üye oldum. Sitede değişik +18 içerikler vardı fakat kategorileri açtığımda maalesef pedofili içerikli videolar gördüm.. Anında siteyi kapadım ve tor browserı sildim. Sizce hukuksal konuda başıma bi dert alır mıyım?
Pedofoli nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,394
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri